• Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr

Τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη λιχουδιά χωρίς τύψεις. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να αγγίζετε τον παράδεισο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης με τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr!
16124
7622201810306
7,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 24x38gr

Οι Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος της Nestle είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή σοκολάτα γάλακτος και το χρώματα Smarties, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε την γεύση και το χρώμα τους και θα δείτε πως δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γλυκιά απόλαυση των Smarties κουφετακίων!
Τιμή 21,32 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Απολαύστε την και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 0,82 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark κλασική 90gr

Mε υπέροχη γεύση κακάο, από σπόρους εξαιρετικής ποιότητας, με την υπογραφή της μοναδικής εταιρείας στην Ελλάδα, που ελέγχει όλη την παραγωγική διαδικασία της σοκολάτας, από τον σπόρο του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν. Μια σοκολάτα υψηλών απαιτήσεων, πέρα από κάθε προσδοκία.

Τιμή 2,17 €

Ιον σοκολάτα double γάλακτος & λευκή 100gr

Για όσους δεν μπορούν να διαλέξουν μεταξύ της σοκολάτας γάλακτος και της λευκής σοκολάτας, η ΙΟΝ δημιούργησε την DOUBLE. Ένα επίπεδο λευκής σοκολάτας επάνω και ένα επίπεδο σοκολάτας γάλακτος κάτω.

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο Τόνος RIO mare είναι κονσερβοποιημένος με εξαιρετικό ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ο τόνος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής: τα 100 γραμμάρια περιέχουν 17 γραμμάρια πρωτεΐνης, πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και φωσφόρο. Ο κονσερβοποιημένος τόνος RIO mare περιέχει λιγότερο από 10% λίπος και δεν περιέχει υδατάνθρακες.

Τιμή 5,57 €

Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με το Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml. Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα και απαλότητα με αυτό το φυσικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε την ομορφιά του ροδιού στην περιποίηση του προσώπου σας και αφήστε το δέρμα σας να ανανεωθεί και να λάμψει.
Τιμή 2,85 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ευαίσθητες επιφάνειες 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, ενώ παράλληλα προστατεύει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες, κάνοντας το περιβάλλον σας πιο φρέσκο και καθαρό. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤ
Τιμή 3,29 €

Ινδία κουκουνάρι 15gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Ινδία, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 1,56 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν ποιοτικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 5,09 €