0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

3,39 €
Διαθεσιμότητα: 303 Σε απόθεμα

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

4,92 €
Διαθεσιμότητα: 273 Σε απόθεμα

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

16,20 €
Διαθεσιμότητα: 285 Σε απόθεμα

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

3,97 €
Διαθεσιμότητα: 191 Σε απόθεμα

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Εύρηκα new born υγρό απορρυπαντικό ρούχων 36μεζ...

11,81 €
Διαθεσιμότητα: 37 Σε απόθεμα

Υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο υγρό πλυντηρίου ρούχων για βρεφικά ρούχα, εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων. Προστατεύει τα ρούχα από φθορά, ενώ παράλληλα αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χωρίς προσθήκη χρωστικών, φωσφορικών, σιλικόνης και nitro-musks.

Χαρά παιδικό υγρό υποαλλεργικό απορρυπαντικό...

4,76 €
Διαθεσιμότητα: 150 Σε απόθεμα

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Χαρά μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

8,53 €
Διαθεσιμότητα: 889 Σε απόθεμα

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 26μεζ...

6,38 €
Διαθεσιμότητα: 330 Σε απόθεμα

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεση του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες. Τα ενεργά συστατικά του το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες. Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις. Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη.

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

4,98 €
Διαθεσιμότητα: 525 Σε απόθεμα

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Agnotis baby μαλακτικό ρούχων 1lt

3,63 €
Διαθεσιμότητα: 107 Σε απόθεμα

Το βρεφικό μαλακτικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 98% φυσική προέλευση προϊόντος είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το απαλό μαλακτικό υφασμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει την απαλότητα των ρούχων του μωρού σας. Η φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικού χαμομηλιού. 

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

4,98 €
Διαθεσιμότητα: 84 Σε απόθεμα

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Αρκάδι baby υγρό μαλακτικό ρούχων με εκχύλισμα...

2,20 €
Διαθεσιμότητα: 221 Σε απόθεμα

Με φυσικό εκχύλισμα ελιάς συμπληρώνει ιδανικά την φυσική φροντίδα των ρούχων προσφέροντας απαλότητα με ευχάριστο φυσικό άρωμα. Η σύνθεσή του επαναφέρει την ελαστικότητα των ινών . Είναι υποαλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο και σε συνδυασμό με το ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙ BABY δίνει τέλεια αποτελέσματα με τον πιο ευαίσθητο τρόπο. Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 14 πλύσεις. Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη.

Flos baby safe υγρό πλυντηρίου ρούχων 15μεζ 750ml

4,38 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Το Flos baby safe υγρό πλυντηρίου ρούχων 15μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που δεν περιέχει βλαβερές ουσίες, εγγυάται την αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα των ρούχων, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Flos baby safe υγρό πλυντηρίου τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία που αξίζει!

Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων 15μεζ 750ml

2,13 €
Διαθεσιμότητα: 14 Σε απόθεμα
Το Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων 15μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα στα ρούχα, ενώ παράλληλα διατηρεί την απαράμιλλη ποιότητά τους. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ημέρες, κάνοντας τα ρούχα του μωρού σας ακόμη πιο απολαυστικά στην αφή. Αποκτήστε το Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων τώρα και απογειώστε την εμπειρία φρον?

Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml

4,87 €
Διαθεσιμότητα: 68 Σε απόθεμα
Το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, τα ρούχα των μωρών σας θα παραμείνουν μαλακά και απαλά, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά θα σας συναρπάσει. Αποκτήστε το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων τώρα και αφήστε την ποιότητα να μιλάει από μόνη της.

My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι...

11,67 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε τη μαγεία του My Planet Baby υγρού πλυντηρίου ρούχων σε απόχρωση πορτοκαλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με την ποιότητα της My Planet.

My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι...

9,93 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Η My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμά του πορτοκαλιού, αφήνει τα ρούχα απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε το My planet baby υγρό πλυντηρίου τώρα και κάντε την καθημερινή φροντίδα των ρούχων του μωρού σας μια ευχάριστη εμπειρία!

My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων 52μεζ 2,5kg

10,30 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Η My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων 52μεζ 2,5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με εξαιρετική απόδοση στον καθαρισμό και τη φρεσκάδα, αυτή η σκόνη πλυντηρίου θα κάνει τα ρούχα του μωρού σας απαλά και καθαρά, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Αποκτήστε την My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα για το μωρό σας!

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με...

6,38 €
Διαθεσιμότητα: 47 Σε απόθεμα

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

Agnotis family υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1,8lt

6,39 €
Διαθεσιμότητα: 56 Σε απόθεμα
Το Agnotis family υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1,8lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα της Agnotis και δώστε νέα ζωή στα ρούχα σας.
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας