Σκόνες - Υγρά πλυντηρίου - Μαλακτικά

Ενεργά φίλτρα

Agnotis baby μαλακτικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό μαλακτικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 98% φυσική προέλευση προϊόντος είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το απαλό μαλακτικό υφασμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει την απαλότητα των ρούχων του μωρού σας. Η φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικού χαμομηλιού. 

Τιμή 3,63 €

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Τιμή 4,98 €

Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων 15μεζ 750ml

Το Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων 15μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα στα ρούχα, ενώ παράλληλα διατηρεί την απαράμιλλη ποιότητά τους. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ημέρες, κάνοντας τα ρούχα του μωρού σας ακόμη πιο απολαυστικά στην αφή. Αποκτήστε το Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων τώρα και απογειώστε την εμπειρία φρον?
Τιμή 2,13 €

Flos baby safe υγρό πλυντηρίου ρούχων 15μεζ 750ml

Το Flos baby safe υγρό πλυντηρίου ρούχων 15μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που δεν περιέχει βλαβερές ουσίες, εγγυάται την αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα των ρούχων, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Flos baby safe υγρό πλυντηρίου τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία που αξίζει!
Τιμή 4,38 €

My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων 52μεζ 2,5kg

Η My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων 52μεζ 2,5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με εξαιρετική απόδοση στον καθαρισμό και τη φρεσκάδα, αυτή η σκόνη πλυντηρίου θα κάνει τα ρούχα του μωρού σας απαλά και καθαρά, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Αποκτήστε την My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα για το μωρό σας!
Τιμή 8,04 €

My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams 20μεζ 1,16lt

Το My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams 20μεζ 1,16lt είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα του μωρού σας. Με το γλυκό άρωμα των sweet dreams, τα ρούχα θα μυρίζουν φρέσκα και καθαρά για πολλές μέρες. Η φόρμουλα χωρίς φωσφόρο είναι απαλή για το δέρμα του μωρού και αποτελεσματική στην απομάκρυνση των λεκέδων. Αγοράστε το My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams τώρα και δώστε στο μωρό σας την φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 5,30 €

My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 2x28μεζ 2x1,4lt

Ανακαλύψτε τη μαγεία του My Planet Baby υγρού πλυντηρίου ρούχων σε απόχρωση πορτοκαλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με την ποιότητα της My Planet.
Τιμή 11,67 €

My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt

Η My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμά του πορτοκαλιού, αφήνει τα ρούχα απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε το My planet baby υγρό πλυντηρίου τώρα και κάντε την καθημερινή φροντίδα των ρούχων του μωρού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 9,93 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 3,39 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 8,53 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 16,20 €

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεση του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες. Τα ενεργά συστατικά του το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες. Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις. Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη.

Τιμή 6,38 €

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

Τιμή 6,38 €

Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml

Το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων 700ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μωρά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, τα ρούχα των μωρών σας θα παραμείνουν μαλακά και απαλά, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά θα σας συναρπάσει. Αποκτήστε το Εύρηκα baby συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων τώρα και αφήστε την ποιότητα να μιλάει από μόνη της.
Τιμή 4,87 €

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 4,98 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

Εύρηκα new born υγρό απορρυπαντικό ρούχων 36μεζ 1,8lt

Υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο υγρό πλυντηρίου ρούχων για βρεφικά ρούχα, εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων. Προστατεύει τα ρούχα από φθορά, ενώ παράλληλα αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χωρίς προσθήκη χρωστικών, φωσφορικών, σιλικόνης και nitro-musks.

Τιμή 11,81 €

Χαρά παιδικό υγρό υποαλλεργικό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Χαρά μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Τιμή 4,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού