0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 12341 Σε απόθεμα

Σακούλες ψησίματος της εταιρείας Alufix με πρακτικό κλιπ για εύκολο κλείσιμο, για ψήσιμο στον φούρνο ή μαγείρεμα στον ατμό. Κατάλληλες για φούρνο μικροκυμάτων και για έως 220 βαθμούς,

Διαθεσιμότητα: 752 Σε απόθεμα

Σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων (polybag). Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαστάσεις: 17x27cm

Διαθεσιμότητα: 994 Σε απόθεμα

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x36cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαθεσιμότητα: 1135 Σε απόθεμα

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαθεσιμότητα: 720 Σε απόθεμα

Σακούλες τροφίμων της εταιρίας Foodpack, για τη σωστή διατήρησή τους στο ψυγείο και στην κατάψυξη, αλλά και για αποθήκευση ή μεταφορά. Διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και κρατάνε μακρυά τις ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα

Οι σακούλες vacuum Ζαγρέ διάτρητες με διαστάσεις 15x65cm και πακέτο 200 τεμαχίων είναι σχεδιασμένες για τη χρήση με συσκευές εξαγωγής αέρα (vacuum) για τη συσκευασία τροφίμων και άλλων αντικειμένων με σκοπό τη διατήρηση τους φρέσκα και προστασία από την υγρασία, την οξείδωση και την αλλοίωση.

Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα

Οι σακούλες vacuum Ζαγρέ διάτρητες με διαστάσεις 23x45cm και πακέτο 200 τεμαχίων είναι σχεδιασμένες για τη χρήση με συσκευές εξαγωγής αέρα (vacuum) για τη συσκευασία τροφίμων και άλλων αντικειμένων με σκοπό τη διατήρηση τους φρέσκα και προστασία από την υγρασία, την οξείδωση και την αλλοίωση.

Διαθεσιμότητα: 793 Σε απόθεμα

Οι παγοκυψέλες Μέλκα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη διατήρηση των ποτών σας δροσερών. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 240 παγάκια ανά κύβο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αρκετά ποτήρια γεμάτα με παγωμένα ποτά.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας