0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ

0,37 €
Διαθεσιμότητα: 1287 Σε απόθεμα
Οι Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα. Με τις Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας!

Μέλκα παγοκυψέλες 240 παγάκια

0,42 €
Διαθεσιμότητα: 2175 Σε απόθεμα

Οι παγοκυψέλες Μέλκα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη διατήρηση των ποτών σας δροσερών. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 240 παγάκια ανά κύβο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αρκετά ποτήρια γεμάτα με παγωμένα ποτά.

Foodpack σακούλες τροφίμων No3 39x30cm 50τεμ

0,77 €
Διαθεσιμότητα: 2322 Σε απόθεμα

Σακούλες τροφίμων της εταιρίας Foodpack, για τη σωστή διατήρησή τους στο ψυγείο και στην κατάψυξη, αλλά και για αποθήκευση ή μεταφορά. Διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και κρατάνε μακρυά τις ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Endless σακούλες τροφίμων μικρές 50τεμ

0,66 €
Διαθεσιμότητα: 1297 Σε απόθεμα

Σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων (polybag). Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαστάσεις: 17x27cm

Endless σακούλες τροφίμων μεσαίες 50τεμ

1,13 €
Διαθεσιμότητα: 583 Σε απόθεμα

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x36cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Endless σακούλες τροφίμων μεγάλες 50τεμ

1,24 €
Διαθεσιμότητα: 832 Σε απόθεμα

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Elef σακούλες τροφίμων μικρές 17x24cm 40τεμ

0,39 €
Διαθεσιμότητα: 2146 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Elef μικρού μεγέθους έχουν διαστάσεις 17x24cm και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά μικρύν τροφίμων, όπως σνακ, φρούτα, τυριά και άλλα. Είναι πολύ βολικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο. Επιπλέον, οι σακούλες αυτές είναι ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμες.

Elef σακούλες τροφίμων μεσαίες 28x33cm 40τεμ

0,54 €
Διαθεσιμότητα: 1202 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x33cm είναι μεσαίου μεγέθους και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι κατάλληλες για την αποθήκευση και τη μεταφορά τροφίμων, προσφέροντας προστασία και διατήρηση της φρεσκάδας τους. Είναι βολικές και εύκολες στη χρήση, καθιστώντας τον αποθηκευτικό χώρο σας πιο οργανωμένο.

Alufix σακούλες ψησίματος 35x43cm 5τεμ

0,58 €
Διαθεσιμότητα: 3781 Σε απόθεμα

Σακούλες ψησίματος της εταιρείας Alufix με πρακτικό κλιπ για εύκολο κλείσιμο, για ψήσιμο στον φούρνο ή μαγείρεμα στον ατμό. Κατάλληλες για φούρνο μικροκυμάτων και για έως 220 βαθμούς,

Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος...

2,38 € 1,60 € -0,78 €
Διαθεσιμότητα: 136 Σε απόθεμα
Τα Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη σφράγιση των σακουλών σας, κρατώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας!

Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ

0,64 €
Διαθεσιμότητα: 9939 Σε απόθεμα
Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Με την Alufix, μπορείτε να απολαύσετε το φρέσκο, νόστιμο φαγητό σας χωρίς ανησυχίες. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ

0,82 €
Διαθεσιμότητα: 5163 Σε απόθεμα
Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν!

Elef σακούλες τροφίμων μεγάλες 28x43cm 40τεμ

0,68 €
Διαθεσιμότητα: 3397 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x43cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό προϊόν για το σπίτι σας!

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 25x32cm...

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 748 Σε απόθεμα
Οι νέες σακούλες τροφίμων Alufix είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμά σας. Με μέγεθος 25x32cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κατάψυξη και αποθήκευση τροφίμων. Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετές σακούλες για κάθε ανάγκη. Πρακτικές και ανθεκτικές, οι σακούλες Alufix είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κά?

Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 15x25cm 100τεμ

13,52 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 15x25cm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της φρεσκάδας και των γεύσεων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τις Coloranto σακούλες vacuum και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα στην αποθήκευση των τροφίμων σας!

Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ

21,58 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή τους τις καθιστούν ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στην καθημερινότητά σας.

Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 25x35cm 100τεμ

31,58 €
Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 25x35cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με την εξαιρετική ποιότητά τους και την ασφαλή σφράγισή τους, οι σακούλες Coloranto θα διατηρήσουν τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρουν οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ!

Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 30x40cm 100τεμ

42,06 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 30x40cm 100τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά - επενδύστε στις Coloranto σακούλες vacuum σήμερα!

Coloranto σακούλες vacuum λείες 15x25cm 100τεμ

9,17 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην αποθήκευση των τροφίμων σας. Με μέγεθος 15x25cm και 100 τεμάχια, αυτές οι λείες σακούλες θα κρατήσουν τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία vacuum θα διατηρήσει τη γεύση και τη φρεσκάδα των τροφίμων αναλλοίωτη. Αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.

Coloranto σακούλες vacuum λείες 20x30cm 100τεμ

13,62 €
Διαθεσιμότητα: 45 Σε απόθεμα
Η Coloranto σακούλες vacuum λείες 20x30cm 100τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, δεν θα υπάρχει φόβος για διαρροές ή αέρας που μπορεί να επηρεάσει τη φρεσκάδα των τροφίμων σας. Η ευκολία χρήσης τους και η εξαιρετική τους απόδοση θα σας κάνουν να τις λατρέψετε αμέσως. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την απόλυτη προστασία τω

Coloranto σακούλες vacuum λείες 25x35cm 100τεμ

18,56 €
Διαθεσιμότητα: 33 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum διαστάσεων 25x35cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την εξαιρετική ποιότητά τους, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία στην αποθήκευση των τροφίμων σας!

Coloranto σακούλες vacuum λείες 30x40cm 100τεμ

26,28 €
Διαθεσιμότητα: 28 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum 30x40cm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, θα μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοσή τους σε κάθε χρήση!

Coloranto σακούλες vacuum σε ρολό ζαγρέ 25x6cm...

11,93 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Οι Coloranto σακούλες vacuum σε ρολό ζαγρέ 25x6cm 2τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξαιρετική τους αντοχή, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί, επενδύστε στις Coloranto σακούλες vacuum σήμερα και απολαύστε τη μακροχρόνια αποθήκευση των τροφίμων σας!

Family σακούλες ψησίματος roasting 25x4m

2,44 €
Διαθεσιμότητα: 81 Σε απόθεμα
Family σακούλες ψησίματος roasting 25x4m, ιδανικές για ψήσιμο σπιτικών γλυκών και αλμυρών στον φούρνο. Προστατέψτε τα τρόφιμα σας και διατηρήστε τη φρεσκάδα και τη γεύση τους με αυτές τις πρακτικές σακούλες. Απολαύστε το ψήσιμο χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά, αφού οι σακούλες είναι ανθεκτικές στη θερμότητα και ασφαλείς για τρόφιμα. Αποκτήστε τις Family σακούλες ψησίματος roasting για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο κάθε φορά!

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

0,56 €
Διαθεσιμότητα: 1332 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα

Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ

0,63 €
Διαθεσιμότητα: 970 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 6lt 30x50cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το μέγεθος 30x50cm και τη χωρητικότητα 6lt, προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην κα?

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3...

1,61 €
Διαθεσιμότητα: 511 Σε απόθεμα
Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Foodpack, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα. Αποκτήστε τώρα τις Foodpack σακούλες τροφίμων και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρουν!

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

0,48 € 0,40 € -0,08 €
Διαθεσιμότητα: 2491 Σε απόθεμα
Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!

Polybag σακούλες τροφίμων Νο1 17x27cm 50τεμ

0,40 €
Διαθεσιμότητα: 1774 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων της εταιρίας Polybag είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση και προστασία των τροφίμων σας. Με διαστάσεις 17x27cm και ποσότητα 50 τεμάχια, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις ποιοτικές σακούλες της Polybag και εξασφαλίστε τη φρεσκάδα και τη διατήρησή τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρουν.

Polybag σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm 25τεμ

0,42 €
Διαθεσιμότητα: 1700 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm της εταιρίας Polybag είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες προσφέρουν αξιόπιστη προστασία και αποθήκευση για κάθε είδους τρόφιμα. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Polybag και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν!

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

0,52 €
Διαθεσιμότητα: 1480 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.

Polybag σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ

0,77 €
Διαθεσιμότητα: 904 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και προστατεύουν από την υγρασία και τη σκόνη. Με τις σακούλες Polybag, μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν.

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 12,5x18cm 100τεμ

4,33 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα
Αυτή η σακούλα τροφίμων με zipper 12,5x18cm 100τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την προηγμένη τεχνολογία του zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Η πρακτική διάσταση 12,5x18cm της σακούλας είναι ιδανική για μικρά σνακ, φρούτα ή άλλα τρόφιμα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Αποκτήστε τώρα την ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper και απολαύστε την ευκολία και

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 20x30cm 100τεμ

8,30 €
Διαθεσιμότητα: 56 Σε απόθεμα
Η σακούλα τροφίμων με zipper 20x30cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας αγορά. Με την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Η εύκολη χρήση του zipper σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διατηρείτε τα τρόφιμά σας με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το απαραίτητο προϊόν για το σπίτι σας!

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 7,5x10cm 100τεμ

1,72 €
Διαθεσιμότητα: 281 Σε απόθεμα
Η σακούλα τροφίμων ΟΕΜ με zipper 7,5x10cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή αποθήκευση και διατήρηση των τροφίμων σας. Με τον ειδικό σχεδιασμό του zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 8x12cm 100τεμ

1,89 €
Διαθεσιμότητα: 705 Σε απόθεμα
Αγοράστε τώρα την ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 8x12cm 100τεμ και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή! Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτή η σακούλα είναι ιδανική για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 9x13cm 100τεμ

2,49 €
Διαθεσιμότητα: 508 Σε απόθεμα
Η σακούλα τροφίμων με zipper 9x13cm 100τεμ της εταιρίας ΟΕΜ είναι το απόλυτο εργαλείο για την αποθήκευση και την διατήρηση φρεσκάδας των τροφίμων σας. Με τον εύκολο και ασφαλή κλείσιμο zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα και τη γεύση τους για περισσότερο χρόνο. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας ΟΕΜ, αυτή η σακούλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Α

Σακούλες διαφανείς για ελιές 30x40cm 1kg

4,02 €
Διαθεσιμότητα: 538 Σε απόθεμα
Μοναδικές διαφανείς σακούλες για ελιές, ιδανικές για την αποθήκευση και την προβολή των αγαπημένων σας λιαστές ελιές. Με διαστάσεις 30x40cm και χωρητικότητα 1kg, αυτές οι σακούλες θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και κάντε την αποθήκευση των ελιών σας εύκολη και πρακτική!

Σακούλες διαφανείς για ελιές 25x37cm 1kg

4,02 €
Διαθεσιμότητα: 172 Σε απόθεμα
Αυτές οι διαφανείς σακούλες είναι ιδανικές για τη συσκευασία των αγαπημένων σας ελιών. Με διαστάσεις 25x37cm και χωρητικότητα 1kg, είναι η τέλεια λύση για να διατηρήσετε τα προϊόντα σας φρέσκα και προστατευμένα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν αυτές οι υψηλής ποιότητας σακούλες!

Σακούλες διαφανείς για ελιές 20x32cm 1kg

4,02 €
Διαθεσιμότητα: 39 Σε απόθεμα
Η διαφανής σακούλα για ελιές 20x32cm 1kg είναι ο τέλειος τρόπος να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας ελιές φρέσκες και νόστιμες. Με αυτήν τη σακούλα, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε με ασφάλεια και ευκολία, χωρίς να χάνουν τη φρεσκάδα τους. Είναι η ιδανική λύση για κάθε λάτρη των ελιών που θέλει να απολαμβάνει τη γεύση τους ανά πάσα στιγμή. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες διαφανείς για ελιές και απολαύστε την απόλυτη φρεσκάδα και γεύση!

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2...

1,23 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Με την προσθήκη του κλειστού zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Η ποιότητα και η αντοχή τους είναι αξιοπιστίας Foodpack, κάνοντάς τα το ιδανικό εργαλείο για κάθε κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτές τις εξαιρετικές σακούλες τροφίμων και να διατηρήσετε

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 18x22cm...

0,79 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων Giovanni με zipper 18x22cm 1,5lt θα κάνουν την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας πιο εύκολη από ποτέ. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Giovanni, αυτές οι σακούλες θα σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 26x35cm...

1,37 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων με zipper 26x35cm 5lt της εταιρίας Giovanni είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με την ασφαλή σφράγιση zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πρακτική διάσταση 26x35cm και η χωρητικότητα 5lt είναι ιδανική για κάθε χρήση, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει 20 τεμάχια για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτ

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 22x29cm...

1,06 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα
Οι σακούλες τροφίμων με zipper της Giovanni είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 22x29cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και λειτουργικές. Με τον εύκολο και ασφαλή κλείσιμο με zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες τροφίμων Giovanni και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τω?

Σακούλες ζαγρέ διάτρητες 23x45cm 200τεμ

7,40 €
Διαθεσιμότητα: 54 Σε απόθεμα
Ανανεωμένες σακούλες ζαγρέ τώρα διαθέσιμες! Αποκτήστε τις καλύτερες σακούλες διάτρητες 23x45cm 200τεμ για να ανταπεξέλθετε σε κάθε ανάγκη. Πρακτικές, ανθεκτικές και πάντα στη σωστή διάσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να τις αποκτήσετε τώρα!

Σακούλες διαφανείς για ελιές 17x30cm 1kg

4,02 €
Διαθεσιμότητα: 60 Σε απόθεμα
Αυτές οι διαφανείς σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά ελιών με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 17x30cm και χωρητικότητα 1kg, είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα προϊόντα σας φρέσκα και προστατευμένα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας