• Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr
  • Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKnorr

Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr

Η νέα σαλτσα Knorr 60gr, μπολονέζ, θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Με φρέσκα υλικά και ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, αυτή η σαλτσα είναι ιδανική για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Απολαύστε τη σε σπαγγέτι, λαζάνια ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο πιάτο σας και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
34884
8718114812908
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Primo gusto σάλτσα siciliana 350gr

Η σάλτσα siciliana της Primo Gusto είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με φρέσκα ντομάτες και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Σικελίας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή ψητά φαγητά και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τη σάλτσα siciliana της Primo Gusto και αναβαθμίστε τα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €

Li-o chang σάλτσα σόγιας 250ml

Η σάλτσα σόγιας Li-O Chang 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και αρώματα στα αγαπημένα σας φαγητά. Με τη μοναδική της συνταγή, προσφέρει μια απόλαυση που ξεχωρίζει. Απολαύστε τη σε σούσι, stir fry, ή ακόμα και σαν dipping sauce. Ανακαλύψτε τη γεύση της Li-O Chang και απογειώστε τα πιάτα σας!
Τιμή 2,79 €

Oriental express sriracha σως τσίλι extra hot 200ml

Hot Chilli Sauce... Γιατί μερικοί την προτιμούν Καυτή!

Η νέα Hot Chilli Sauce της Oriental Express έρχεται για να καλύψει όλες τις γευστικές προτιμήσεις, κερδίζοντας όσους θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους ΗΟΤ!

Φτιάχνεται από διαλεχτές ποικιλίες κόκκινων πιπεριών τσίλι, βασισμένη στην αυθεντική παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη συνταγή.

Μία extra καυτερή σως, ιδανική για ασιατικές συνταγές, ψητά κρέατα, burgers, hot dogs, dressing, τηγανητές πατάτες ή σαν ντιπ για τσιπς και κράκερς.

Τιμή 3,36 €

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 4 καστανό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
Τιμή 0,89 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €