• Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr
  • Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Το Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νότα γλυκιάς γεύσης στα γλυκά σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας, θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμη πιο γευστικές και ελκυστικές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
24071
5202097010091
0,63 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση cookies & cream 497gr

Μείγμα για παγωτό Cookies & Cream ΓΙΩΤΗΣ. Υπέροχο σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία. Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 4,35 €

Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml

Ζωηρά και λαμπερά χρώματα ζαχαροπλαστικής που θα φέρουν τη φαντασία σας στη ζωή! Με τα Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν. Ανακαλύψτε την ποικιλία των χρωμάτων και αφήστε τη φαντασία σας να οδηγήσει τη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 3,33 €

Royal φυτική κρέμα για σαντιγύ 26% 500ml

Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!

Τιμή 1,97 €

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Gelita gelatine ζελατίνη 12 φύλλα 20gr

Η Gelita gelatine ζελατίνη 12 φύλλα 20gr της εταιρίας Gelita είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας συστατικά για τις γλυκές δημιουργίες τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την εξαιρετική διαλυτότητα, η Gelita gelatine ζελατίνη εξασφαλίζει τέλεια υφή και γεύση σε κάθε εφαρμογή. Ανακαλύψτε την τώρα και δώστε στις δημιουργίες σας τον απαραίτητο τελειωμένο χαρακτήρα που θα κάνει τους πάντες να τις λατρέψουν.
Τιμή 1,51 €

Κορυφαία προϊόντα

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά νύχια. Με μια ποικιλία χρωμάτων που θα σας ενθουσιάσει, αυτές οι πινέζες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το look σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,13 €

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και λεία υφή στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και λάμψης, ενώ προστατεύει τα πιάτα σας από τις φθορές του χρόνου. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!

Τιμή 2,87 €

The littlies μαρκαδόροι ζωγραφικής λεπτοί 24 χρώματα

Σετ χρωματιστών μαρκαδόρων ζωγραφικής από την The Littlies.

  • Με λεπτή μύτη πάχους 2mm
  • Μεγάλης διάρκειας και αντοχής
  • Μελάνι που έχει ως βάση το νερό
  • Δεν αφήνουν σημάδια αφού απομακρύνονται από το δέρμα με νερό και σαπούνι και από τα ρούχα με πλύσιμο στο πλυντήριο
  • Δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά κάτω των τριών ετών
Τιμή 2,28 €
  • Με έκπτωση!