• Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ
  • Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
20145
5213006897597
7,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κραφτ καφέ ποτηροθήκη 2 θέσεων 100τεμ

Crafty Coffee. Η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και πρακτικότητα. Κρατήστε τα ποτήρια σας οργανωμένα και προστατευμένα με αυτήν την εκπληκτική ποτηροθήκη 2 θέσεων. Ιδανική για το σπίτι, το γραφείο ή το επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ!
Τιμή 3,69 €

Novel υγρό πλυντηρίου ρούχων gold orchid 42μεζ 3lt

Το Novel υγρό πλυντηρίου ρούχων gold orchid 42μεζ 3lt είναι η τέλεια επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί καθαρά και αρωματικά ρούχα. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει βαθιά καθαριστική δράση, ενώ το άρωμα του gold orchid θα αφήσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας. Αποκτήστε το Novel υγρό πλυντηρίου ρούχων gold orchid 42μεζ 3lt σήμερα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 4,98 €

Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ

Η Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την πρακτική διπλή θέση και το κλειστό κάτω μέρος, μπορείτε να φυλάξετε τα ποτήρια σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας ποτηροθήκη Glass bag και απολαύστε την άνεση και την οργάνωση που προσφέρει!
Τιμή 27,81 €

Κραφτ καφέ ποτηροθήκη 4 θέσεων 100τεμ

Η κραφτ καφέ ποτηροθήκη 4 θέσεων 100τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η ποτηροθήκη θα κρατήσει τα ποτήρια σας ασφαλή και οργανωμένα. Με την κομψή της εμφάνιση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η ποτηροθήκη είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε λάτρη του καφέ και της οργάνωσης.
Τιμή 6,42 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €
Bonjour κρουασάν kiss 150gr Bonjour κρουασάν kiss 150gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν kiss 150gr

Το "Bonjour κρουασάν kiss 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "kiss".

Κανονική τιμή 1,10 € Τιμή 0,98 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107

Η σκούπα χαλιών Κύκλωψ Νο107 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και περιποιημένο. Με την ενσωματωμένη ξύστρα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και τις πιο επίμονες λεκέδες από τα χαλιά σας, ενώ η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα θα αφήσει τα χαλιά σας ανανεωμένα και λαμπερά. Μην αφήνετε την βρωμιά να κυριαρχεί στον χώρο σας, επενδύστε στην σκούπα Κύκλωψ Νο107 και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χ?
Τιμή 1,76 €