• Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107

Η σκούπα χαλιών Κύκλωψ Νο107 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και περιποιημένο. Με την ενσωματωμένη ξύστρα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και τις πιο επίμονες λεκέδες από τα χαλιά σας, ενώ η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα θα αφήσει τα χαλιά σας ανανεωμένα και λαμπερά. Μην αφήνετε την βρωμιά να κυριαρχεί στον χώρο σας, επενδύστε στην σκούπα Κύκλωψ Νο107 και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χ?
18169
5202707989540
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m

Το κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m είναι ιδανικό για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα του σπιτιού σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μια χοντρή βίδα που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο και κόστος.
Τιμή 1,10 €

Κύκλωψ σκούπα επαγγελματική μαλακή πλαστική Νο60

Η επαγγελματική σκούπα Κύκλωψ Νο60 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Με τη μοναδική σχεδίασή της και την ανθεκτική κατασκευή της, η σκούπα Κύκλωψ Νο60 εξασφαλίζει την άριστη καθαριότητα και την απόλυτη αποτελεσματικότητα σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητά του.
Τιμή 5,19 €

Σκούπα μαρκησία μαγνητική

Η σκούπα μαρκήσια μαγνητική είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την ισχυρή της αντιμαγνητική τεχνολογία, αφαιρεί εύκολα και αποτελεσματικά όλες τις ακαθαρσίες από τα πατώματα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις επιφάνειες από τυχόν φθορές. Με τη σκούπα μαρκήσια μαγνητική, το σπίτι σας θα λάμψει και θα μυρίζει φρεσκάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Αποκτήστ?
Τιμή 1,14 €

Κύκλωψ βούρτσα σκληρή Νο7

Η σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τις ακαταμάχητες ιδιότητές της, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήνετε τη βρωμιά να επικρατήσει, αποκτήστε τη σκληρή βούρτσα Κύκλωψ Νο7 τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 1,28 €

Κύκλωψ κοντάρι πτυσσόμενο για αράχνες 1,53m

Το Κύκλωψ κοντάρι πτυσσόμενο για αράχνες 1,53m είναι το ιδανικό εργαλείο για να αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα το πρόβλημα των αράχνων στο σπίτι σας. Με το εύκολο στη χρήση σχεδιασμό του, μπορείτε να απομακρύνετε τις αράχνες με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τις αράχνες να καταστρέψουν την ηρεμία σας, αποκτήστε το Κύκλωψ κοντάρι πτυσσόμενο για αράχνες 1,53m τώρα και απολαύστε ένα αράχνες-δωρεάν περιβάλλον.
Τιμή 1,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on sport 50ml

Δυναμικά φρέσκο αποσμητικό με νέα τεχνολογία προστασίας, αναζωογονητικό άρωμα και φιλική στο δέρμα αντιιδρωτική δράση για έως και 48 ώρες. Σχεδιασμένο για αθλητές και άτομα με έντονη δραστηριότητα.

Τιμή 1,48 €

Twix σοκολάτα 50gr

Μπάρα καλυμμένη με απολαυστική καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Αποτελούν ιδανικό σνακ.

Η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες.

Τιμή 0,57 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας σε συνδυασμό με το δροσερό άρωμα του πάγου. Με 8000 τζούρες και χωρίς νικοτίνη, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύσει παντού, χαρίζοντάς σας μια αναζωογονητική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

Agrino ρύζι exotic basmati αρωματικό 500gr

Φυσικά αρωματικό ρύζι από την Ινδία. Η ποικιλία ρυζιού Basmati είναι γνωστή και ως "βασίλισσα των αρωμάτων". Φυτρώνει εδώ και χιλιάδες χρόνια στους πρόποδες των Ιμαλαΐων από όπου παίρνει το χαρακτηριστικό του άρωμα. Η Agrino επιλέγει προσεκτικά τις καλύτερες ποικιλίες Basmati από την φημισμένη κοιλάδα Punjab, την οποία διαρρέουν 5 παραπόταμοι του Ινδού.

Τιμή 3,38 €

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά του. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά καθαρισμό και προστασία από τα μικρόβια, ενώ το άρωμα της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για έναν υγιεινό και φρέσκο καθαρισμό καθημερινά.
Τιμή 2,00 €