• Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
  • Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No2

Πινέλο επάλειψης με μαλακές τρίχες και ξύλινη λαβή.

10729
5202707987102
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το πινέλο ζαχαροπλαστικής No2 είναι ένα πινέλο με λεπτή μύτη και κατάλληλο για λεπτομέρειες στη δημιουργία γλυκών. Η λέξη "Κύκλωψ" που αναφέρεται στο προϊόν μπορεί να αποτελεί το όνομα του κατασκευαστή ή της μάρκας του πινέλου. Αυτό το συγκεκριμένο πινέλο είναι ιδανικό για την εφαρμογή βαφής ή γλάσου σε γλυκά όπως τούρτες, μπισκότα και γλυκά κέικ. Είναι σημαντικό να διατηρείτε το πινέλο καθαρό και να το αποθηκεύετε σε ξηρό μέρος μετά τη χρήση για να διατηρήσετε την ποιότητά του.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κωστής πινέλο σιλικόνης

Οι πινέλοι σιλικόνης της εταιρίας Κωστής είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε μακιγιάζ! Με τη μοναδική τους σχεδίαση και ποιότητα, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πινέλο σιλικόνης Κωστής και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 1,58 €

Tns πλάστης bamboo 3x40cm

Το προϊόν είναι ένας πλάστης από μπαμπού διαστάσεων 3x40cm. Ο πλάστης αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες όπως το κοψιμο, το στράγγισμα ή το σερβίρισμα τροφίμων. Η φυσική υλικό του μπαμπού το καθιστά ανθεκτικό και αντιβακτηριδιακό, καθιστώντας το ιδανικό για την κουζίνα.

Τιμή 1,07 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €

Oscar κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,81 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €