Πλάστες - Πινέλα

Ενεργά φίλτρα

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Nava terrestrial πλάστης ξύλινος με χερούλι σιλικόνης 45,5cm

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της φύσης με το Nava terrestrial πλάστης ξύλινος με χερούλι σιλικόνης 45,5cm. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό design, αυτός ο πλάστης θα σας βοηθήσει στην καλλιέργεια του κήπου σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στον κήπο σας!
Τιμή 7,98 €

Tns πλάστης bamboo 3x40cm

Το προϊόν είναι ένας πλάστης από μπαμπού διαστάσεων 3x40cm. Ο πλάστης αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες όπως το κοψιμο, το στράγγισμα ή το σερβίρισμα τροφίμων. Η φυσική υλικό του μπαμπού το καθιστά ανθεκτικό και αντιβακτηριδιακό, καθιστώντας το ιδανικό για την κουζίνα.

Τιμή 1,07 €

Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No15

Το Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No15 είναι ένα πινέλο που χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική για τον διακοσμητικό φινίρισμα των γλυκών. Έχει μια λεπτή, στρογγυλεμένη άκρη που επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή των διακοσμητικών στοιχείων όπως γλάσο, σοκολάτα ή ζαχαρόπαστα. Το Νο15 αναφέρεται στο μέγεθος του πινέλου, με το Νο15 να είναι μεσαίου μεγέθους και κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές.
Τιμή 0,46 €

Κωστής πινέλο σιλικόνης

Οι πινέλοι σιλικόνης της εταιρίας Κωστής είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε μακιγιάζ! Με τη μοναδική τους σχεδίαση και ποιότητα, εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πινέλο σιλικόνης Κωστής και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 1,58 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού