• Νέο
  • Crackzel πρέτσελ με μέλι & μουστάρδα 85gr
  • Crackzel πρέτσελ με μέλι & μουστάρδα 85gr

Crackzel πρέτσελ με μέλι & μουστάρδα 85gr

51155
8681042335019
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr της Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και τη υφή του. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γλυκού και πικάντικου, χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους σε κάθε δαγκωνιά.
Τιμή 1,12 €

Pitatakia με πίτσα 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy σπόγγος πιάτων νo1025/2m

Ο Multy σπόγγος πιάτων νο1025/2m της εταιρίας Multy είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη λίπανση, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον Multy σπόγγο πιάτων τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας στον καθαρισμό του σκεύους σας.
Τιμή 0,13 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Τιμή 0,48 €

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 11cm 50τεμ

Τα χάρτινα φορμάκια της Sidirela για κέικ έχουν διάμετρο 11cm και πωλούνται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας δημιουργίες και να τις παρουσιάσετε με στυλ. Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα ειδών ζαχαροπλαστικής ή online.

Τιμή 0,70 €

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €

Soupline spray υφασμάτων αρωματικό καρύδα 250ml

Το αρωματικό spray υφασμάτων Soupline καρύδας 250ml θα μεταμορφώσει τα ρούχα σας σε ένα απόλυτα αρωματικό και φρέσκο κόσμημα. Ξεχάστε τις άσχημες μυρωδιές και αφήστε το απαλό άρωμα της καρύδας να σας αγκαλιάσει κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Soupline, αυτό το προϊόν θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει!
Τιμή 5,95 €