• Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm
  • Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

10647
5204558375862
3,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τα πατάκια εξώπορτας με λάστιχο είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και συνήθως διαθέτουν αντιολισθητική επιφάνεια για ασφαλές περπάτημα. Είναι σχεδιασμένα να συγκρατούν τη λάσπη, το νερό και τις άλλες ακαθαρσίες που μπορεί να φέρουν οι περαστικοί από τα παπούτσια τους κατά την είσοδό τους.

Τα πατάκια με λάστιχο είναι επίσης εύκολα στη συντήρηση και τον καθαρισμό, καθώς μπορούν να πλυθούν εύκολα με νερό και σαπούνι ή να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Επιπλέον, η διάσταση 40x60cm είναι κοινή και κατάλληλη για πολλές εισόδους. Τα πατάκια εξώπορτας αυτά προσφέρουν μια πρακτική λύση για τη διατήρηση του καθαρισμού και της ασφάλειας στην είσοδο του χώρου σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσδίδει στυλ και προστασία στον χώρο σας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την αντοχή του στη φθορά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αφήστε το Sidirela πατάκι να φροντίσει για την ασφάλεια και την κομψότητα του χώρου σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,09 €

Tns πατάκι γούνα animal shape 60x90cm

Το TNS πατάκι γούνα animal shape με διαστάσεις 60x90cm πιθανότατα είναι ένα χαλάκι με γούνα σε σχήμα ζώου, δηλαδή μια μικρή χαλίτσα σχεδιασμένη να μοιάζει με ένα ζώο, όπως μια γάτα, ένα σκυλάκι ή άλλο ζώο.

Τιμή 14,45 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Χαλάκι πυραμίδα 50x80cm

Το χαλάκι πυραμίδα 50x80cm είναι ένα μοναδικό και στιλάτο προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,71 €

Stroll καρότσι λαϊκής αδιάβροχο 24lt 35x28x87cm

Το καρότσι λαϊκής, χωρητικότητας 24 λίτρων, διαθέτει 2 ρόδες και βάση στήριξης, είναι εύκολο στη μετακίνηση, σταθερό και ιδανικό για επίπεδες επιφάνειες. Κατασκευασμένο από ύφασμα, το οποίο προστατεύει το εσωτερικό από εξωτερικά στοιχεία και καιρικές συνθήκες, όπως την απευθείας έκθεση στον ήλιο, αλλά και τη βροχή καθώς το υλικό είναι αδιάβροχο και δεν το διαπερνά το νερό.

Τιμή 14,03 €