• Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm Sidirela - 1
  • Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm Sidirela - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου καφέ με αντιολισθιτικό υπόστρωμα 40x60cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσδίδει στυλ και προστασία στον χώρο σας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την αντοχή του στη φθορά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αφήστε το Sidirela πατάκι να φροντίσει για την ασφάλεια και την κομψότητα του χώρου σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη.
17800
5203642108713
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τιμή 3,93 €

Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου flocky welcome home 40x60cm είναι το τέλειο προϊόν για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας στο σπίτι σας με στυλ και άνεση. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Sidirela πατάκι εισόδου θα δώσει μια άλλη νότα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,48 €

Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4

Tο Tns πατάκι εξώπορτας αντιολισθητικό 40x60cm σχέδιο 4 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για την είσοδο του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αντιολισθητική επιφάνεια, θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,77 €

Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα star καφέ 40x60cm

Ανανεώστε τον χώρο σας με το όμορφο Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα σε μέγεθος 40x60cm. Η μοκέτα με το αντιολισθητικό υπόστρωμα star σε καφέ χρώμα θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή της Sidirela!
Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,22 €

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Milka σοκολάτα milkinis 100gr

Η Milka σοκολάτα milkinis 100gr είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την Milka σοκολάτα milkinis 100gr και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων.
Τιμή 1,06 €