• Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών
  • Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών

Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών

Με αυτές τις τρεις καμπάνες βαφής 50 αυγών, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά και ζωηρά χρώματα στα αυγά σας. Η εύκολη εφαρμογή και η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα σας ενθουσιάσουν και θα κάνουν τα αυγά σας το επίκεντρο κάθε γιορτής και εκδήλωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με αυτές τις καμπάνες βαφής!
7132
5203158010012
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών με χαλκομανίες και γάντι

Η συγκεκριμένη βαφή με χαλκομανίες και γάντι της εταιρίας προσφέρει λαμπερό χρώμα και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Με την εφαρμογή των τριών καμπάνων βαφής, τα μαλλιά σας θα λάμψουν και θα αποκτήσουν μια μοναδική όψη. Αποκτήστε τώρα την εμπειρία της επαγγελματικής βαφής στο σπίτι σας και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,18 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €

Γαλάζιο ελεφαντάκι πασχαλινή λαμπάδα πλακέ

Μια γαλάζια πασχαλινή λαμπάδα με ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι πάνω της θα ήταν μια πολύ γλυκιά και πρωτότυπη ιδέα! Μπορεί να είναι πλακές στο σχήμα του ελεφαντάκι και να διακοσμηθεί με λαμπερές λεπτομέρειες για να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση. Αυτή η λαμπάδα θα ξεχωρίσει σίγουρα στο πασχαλινό τραπέζι!
Τιμή 3,87 €

Καμηλοπάρδαλη με μπαλόνι πασχαλινή λαμπάδα πλακέ

Το ειδικό σχέδιο με την καμηλοπάρδαλη κρατώντας ένα μπαλόνι στην πλάτη της, σε συνδυασμό με την πασχαλινή λαμπάδα πλακέ, δημιουργεί ένα μοναδικό και πρωτότυπο στυλ για το Πάσχα. Η λαμπάδα με αυτό το ξεχωριστό θέμα θα εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις των ζώων και θα δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο πασχαλινό τραπέζι.
Τιμή 3,79 €

Κλωστές βαφής αυγών

"Οι κλωστές βαφής αυγών είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μοναδικά και όμορφα διακοσμημένα αυγά για το Πάσχα. Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εύκολη στη χρήση, αυτές οι κλωστές θα σας ενθουσιάσουν με τα αποτελέσματά τους. Αποκτήστε τις τώρα και δημιουργήστε μοναδικές δημιουργίες με την οικογένεια και τους φίλους σας!"
Τιμή 1,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 12x450gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Χαρτί Κουζίνας Επαγγελματικό 12x450gr! Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε κουζινική εργασία με άνεση και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην καλύτερη ποιότητα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 16,77 €

Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 με σύρμα

Το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση. Με το σύρμα της εταιρίας Maestri, είναι σίγουρο ότι θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία σας. Μην σας διαφεύγει αυτή η ευκαιρία για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει την καθημερινή εργασία σας. Αποκτήστε το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 τώρα και αναβαθμίστε το εργαλειακό σας σετ!
Τιμή 2,68 €

Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm

Το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία! Με αυτό το υψηλής ποιότητας χαρτί, μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς το φόβο του κολλήματος και της αποκόλλησης. Ξεχάστε το μπερδεμένο καθάρισμα μετά το μαγείρεμα - απλά τυλίξτε το φαγητό σας σε αυτό το αντικολλητικό χαρτί και απολαύστε το γεύμα σας χωρίς αναστάτωση. Αποκτήστε το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium της εταιρίας Foodpack τώρα και αν?
Τιμή 5,33 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και τραγανότητας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του μπάρμπεκιου χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €