• TnS TH-06 ηλεκτρική ψησταριά σχάρας 2000W με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη
  • TnS TH-06 ηλεκτρική ψησταριά σχάρας 2000W με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TnS TH-06 ηλεκτρική ψησταριά σχάρας 2000W με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη

Επιτραπέζια ψησταριά 2000W με αντίσταση από ανοξείδωτο ατσάλι, θερμοστάτη και λυχνία on/off.

7227
5204558814606
21,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gruppe φραπιέρα μαύρη 100w pdh-330

Η φραπιέρα μαύρη 100W της ομάδας pdh 330 είναι μια κομψή και ισχυρή φραπιέρα που μπορεί να φτιάξει νόστιμα φραπέ και άλλα αγαπημένα ροφήματα με ευκολία. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα είναι αποτελεσματική και γρήγορη στην παρασκευή των ροφημάτων σας. Η μαύρη απόχρωση της προσδίδει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στην κουζίνα σας. Αυτή η φραπιέρα θα γίνει σίγουρα ένα αγαπημένο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ροφημάτων.

Τιμή 25,55 €

Gruppe φραπεδιέρα επιτραπέζια 100W με 2 ταχύτητες ΠΑΟΚ

Η φραπεδιέρα Gruppe είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του φραπέ! Με δύο ταχύτητες και ισχύ 100W, είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τη φραπεδιέρα Gruppe του ΠΑΟΚ τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία φραπέ στο σπίτι σας! Μην το χάσετε!
Τιμή 28,95 €

Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w

Το Comfort μίξερ χειρός ρεύματος 15w είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη σας. Με την ισχυρή του απόδοση 15w, μπορείτε να ανακατέψετε, να χτυπήσετε και να αναμείξετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε υλικό. Ελαφρύ, εργονομικό και εύκολο στη χρήση, το Comfort μίξερ θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 8,47 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες κόκκινη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της Gruppe είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φραπέ στο σπίτι. Με τις 2 ταχύτητες και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα μπορείτε να ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σας καφέ. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τέλεια φραπέ εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 11,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 280gr

Φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού Paliria. Μια βελούδινη, απολαυστική «μους» φάβας, που είναι καλά δουλεμένη με ξερά κρεμμυδάκια και η οποία σερβίρεται συνήθως με επιπλέον φέτες κρεμμυδιού, παρθένο ελαιόλαδο και κάπαρη.

Τιμή 2,53 €

Fini ζελέ γλώσσα πολύχρωμη 200τεμ

Ζελέ Fini πολύχρωμη γλώσσα 200 τεμαχίων - Ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα πολύχρωμα ζελέ Fini! Με πλούσια γεύση και ζωηρά χρώματα, αυτά τα ζελέ θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Ιδανικά για κάθε περίσταση και για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τα Fini ζελέ πολύχρωμα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 15,09 €

Misko σπαγγέτι No10 500gr

Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!

Τιμή 1,01 €