• Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ

Διάσταση τεμ. (cm): 20,30 x 4,00 x 3,00

Προδιαγραφές:
8149
5202707001792
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αναφέρεστε σε μια πλαστική θήκη για οδοντόβουρτσες. Συνήθως, αυτές οι θήκες προορίζονται για την αποθήκευση οδοντόβουρτσών και οδοντογλυφιδών, είτε για ταξίδια είτε για χρήση στο σπίτι. Μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια και μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι πλαστικές θήκες για οδοντόβουρτσες είναι συνήθως απλές, ελαφρές και εύκολες στη χρήση και τη φορητότητα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα white system σκληρή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών του. Με την μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,85 €

Oral-b ανταλλακτικό οδοντόβουρτσας precision clean 2τεμ

Η Oral-B προσφέρει τα καλύτερα ανταλλακτικά οδοντόβουρτσας για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με την τεχνολογία precision clean, θα αισθανθείτε την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο στόμα σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα υγιές χαμόγελο!
Τιμή 14,88 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
Τιμή 2,98 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,47 €

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 2,13 €

Φαίδων τσουρεκάκι 80gr

Το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή αρτοποιία στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση του τσουρεκιού και την τραγανή υφή του, το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 1,04 €