• Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOral-B

Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Oral-B οδοντόβουρτσα 3-5 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ξεκινούν την περιπέτεια της οδοντικής υγιεινής. Με μαλακές τρίχες και ειδικά σχεδιασμένη λαβή για εύκολη χρήση, η Oral-B οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των παιδικών δοντιών. Αφήστε τα παιδιά σας να ανακαλύψουν τη χαρά του βούρτσισματος με την Oral-B οδοντόβουρτσα 3-5 ετών!
24726
3014260306779
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e608 σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e608 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει εργονομική λαβή για άνετη χρήση και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Oral-B ηλεκτρική οδοντόβουρτσα vitality 150 cross με χρονομετρητή 1τεμ

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένο ανώτερο καθαρισμό σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Με χρονόμετρο στη λαβή που βοηθά το βούρτσισμα στο συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση.

Τιμή 25,99 €

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

AIM οδοντόβουρτσα natural bamboo eco μαλακή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Aim natural bamboo eco μαλακή είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία των δοντιών τους. Κατασκευασμένη από φυσικό μπαμπού, η οδοντόβουρτσα Aim προσφέρει μια μαλακή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον. Αποκτήστε τη δική σας Aim οδοντόβουρτσα σήμερα και απολαύστε ένα φυσικό και αποτελεσματικό βούρτσισμα για τα δόντια σας.
Τιμή 2,98 €

AIM οδοντόβουρτσα professional μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 17x24cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef μικρού μεγέθους έχουν διαστάσεις 17x24cm και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά μικρύν τροφίμων, όπως σνακ, φρούτα, τυριά και άλλα. Είναι πολύ βολικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο. Επιπλέον, οι σακούλες αυτές είναι ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμες.
Τιμή 0,39 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο muschio bianco 250ml

Αφροντούς, με έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι να δένουν αρμονικά, χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 2,19 €

Knorr σούπα με ζυμαρικά ABC & λαχανικά 82gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σούπες ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες προσθέτοντας νερό, ή συμπληρώνοντας με άλλα υλικά για περισσότερη γεύση, ή προσθέτοντας ένα φακελάκι στις δικές σας συνταγές για σούπες έτσι ώστε να τους δώσετε ακόμα πιο πλούσια γεύση.

Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης. Χωρίς τεχνητές χρωστικές.

Τιμή 2,14 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Arion food σπαγγετίνη νο10 1kg

Η Arion food σπαγγετίνη νο10 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση σπαγγετίνης στο τραπέζι σας. Με υψηλή ποιότητα και γεύση που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς, αυτή η σπαγγετίνη θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και να την απολαύσετε!
Τιμή 1,57 €