• Πακέτο
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ Septona - 1
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ Septona - 2
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ Septona - 1
  • Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ Septona - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
23987
8520141096419
24,80 €

Αντί για 28,98 €

Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Οδηγίες Χρήσης

Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.

Εξωτερική χρήση μόνο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο

Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ

Τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του μωρού σας. Με φυσικά συστατικά και εκπληκτική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα αυτά προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Septona, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα που του αξίζει. Αποκτήστε τα Septona μωρομάντηλα eco life 3x60τεμ τώρα και απολαύστε την αίσθη
Τιμή 3,43 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι economic 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι economic 120τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Επιπλέον, το καπάκι τους τα καθιστά εύκολα στη χρήση και ιδανικά για τις μετακινήσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,90 €
Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ Nanny's - 1 Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ Nanny's - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ

Τα Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και απαλότητα, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά στο δέρμα, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,99 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Freshmaker μωρομάντηλα 120τεμ

FRESHMAKER ΜΩΡΟΜ. 120 JUMBO PACK είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ασφάλεια, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της βελούδινης απαλότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!
Τιμή 1,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Uniglass kyma σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51051

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass kyma θα σας μαγέψουν με το κομψό σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Με χωρητικότητα 24,5cl και σετ 6 τεμαχίων, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της μέρας. Αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας με αυτά τα υπέροχα ποτήρια γυάλινα της Uniglass.
Τιμή 3,85 €

Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ

Αυτό το καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα φαγητά σας να διατηρούνται φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους αναλλοίωτη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που προσφέρει.
Τιμή 2,31 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €