• ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠΑΝ Ζαφειρόπουλος

ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του λευκού βαλσαμικού και την απαλή υφή του, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

16231
5201494920019
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση του. Απολαύστε την σε σαλάτες, τυριά ή ψητά λαχανικά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml της Balsamico και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 1,73 €

Τοπ ξύδι pro από κόκκινο κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro από κόκκινο κρασί χωρίς γλουτένη 2lt της εταιρίας ΤΟΠ είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα του και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,81 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €

Τοπ κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια 200ml

Η ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια 200ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη γλυκιά γεύση του ροδιού και την αρωματική νότα της βανίλιας, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και σε γλυκά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 3,88 €

ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml

Η κρέμα βαλσάμικο της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη μαγειρική. Με την πλούσια γεύση του ξυδιού και την κρεμώδη υφή του, αυτή η κρέμα βαλσάμικο θα δώσει ένα μοναδικό άγγιγμα σε κάθε πιάτο που φτιάχνετε. Απολαύστε την σε σαλάτες, ψητά λαχανικά, κρέας και τυριά και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά τη μαγειρική.
Τιμή 3,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα bianca με γέμιση φουντουκιού 150gr

Είναι το πρώτο κλειστό γεμιστό μπισκότο στην Ευρώπη που έγινε το πιο δημοφιλές συνοδευτικό καφέ των Ελλήνων. Με απαλή κρέμα κακάο ή φουντουκιού από εκλεκτές ποικιλίες, συνδυάζεται άψογα με μπισκότο κακάο ή βανίλια-κακάο.

Τιμή 1,65 €

Vincinni γκοφρέτες με γάλα & κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με γάλα και κακάο 160γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες συνδυάζουν την τραγανή υφή με την γεύση του γάλακτος και του κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €

Ποτήρι πλαστικό frosty 8x9,5cm

Το πλαστικό frosty ποτήρι 8x9,5cm είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας πάρτι! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη. Αναβαθμίστε το στυλ των εκδηλώσεών σας με το ποτήρι frosty και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τα ποτά τους με στυλ και φινέτσα!
Τιμή 0,79 €

Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και τραγανότητας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του μπάρμπεκιου χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €

Rummo intergrale penne rigate no66 500gr

Τα Rummo intergrale penne rigate no66 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας πέννες ολικής άλεσης. Με τη μοναδική τους γεύση και υφή, θα σας ταξιδέψουν στην παράδοση της ιταλικής κουζίνας. Απολαύστε τις Rummo penne rigate σε διάφορες συνταγές και αφήστε τις να σας κερδίσουν με τη μοναδική τους γεύση.
Τιμή 1,69 €