Μυγοσκοτώστρες - Τυναχτήρια

Ενεργά φίλτρα

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα

Η Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, η μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα!
Τιμή 0,28 €

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα

Η μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Κύκλωψ, η μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των μυγών, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών. Αφαιρείτε τον επικίνδυνο και εκνευριστικό θόρυβο των μυγοσκοτών και απολαύστε έναν ήσυχο και γαλήνιο ύπνο. Αποκτήστε τη μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτ
Τιμή 0,24 €

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό

Τιναχτήρι της εταιρείας Cyclops, το οποίο αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο ώστε να τινάζετε σκόνες και βρωμιές από την επιφάνεια των χαλιών σας. Η χρήση του τιναχτηριού ενδείκνυται σε σχέση με το απλό τίναγμα με τα χέρια, καθώς έτσι προστατεύεται σε μεγαλύτερο βαθμό το χαλί.

Τιμή 1,52 €

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 63,7x18,6cm

Το Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 63,7x18,6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, το τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Με διαστάσεις 63,7x18,6cm, αυτό το τιναχτήρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστ?
Τιμή 1,54 €

Μυγοσκοτώστρα πλαστική

Η μυγοσκοτώστρα αυτή είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι, καθώς εξαλείφει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές μύγες που εισβάλλουν στον χώρο σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει υψηλή απόδοση στην εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών. Μην αφήνετε τις μύγες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα την πλαστική μυγοσκοτώστρα και απολαύστε έναν καθαρό και ήσυχο χώρο!
Τιμή 0,23 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού