0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Φίλτρα
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα

0,28 € 0,27 € -0,01 €
Διαθεσιμότητα: 362 Σε απόθεμα
Η Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, η μυγοσκοτώστρα Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα!

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό

1,52 €
Διαθεσιμότητα: 86 Σε απόθεμα

Τιναχτήρι της εταιρείας Cyclops, το οποίο αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο ώστε να τινάζετε σκόνες και βρωμιές από την επιφάνεια των χαλιών σας. Η χρήση του τιναχτηριού ενδείκνυται σε σχέση με το απλό τίναγμα με τα χέρια, καθώς έτσι προστατεύεται σε μεγαλύτερο βαθμό το χαλί.

Κύκλωψ τιναχτήρι bamboo

6,43 €
Διαθεσιμότητα: 19 Σε απόθεμα
Το Κύκλωψ τιναχτήρι bamboo είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητα που προσφέρει το bamboo, το τιναχτήρι Κύκλωψ θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον Κύκλωψ να σας καθοδηγήσει στην τέλεια μαγειρική εμπειρία!

Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 63,7x18,6cm

1,54 €
Διαθεσιμότητα: 32 Σε απόθεμα
Το Κύκλωψ τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 63,7x18,6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, το τιναχτήρι πλαστικό boom-2005 εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Με διαστάσεις 63,7x18,6cm, αυτό το τιναχτήρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστ?

Μυγοσκοτώστρα πλαστική

0,23 €
Διαθεσιμότητα: 989 Σε απόθεμα
Η μυγοσκοτώστρα αυτή είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι, καθώς εξαλείφει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές μύγες που εισβάλλουν στον χώρο σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει υψηλή απόδοση στην εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών. Μην αφήνετε τις μύγες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα την πλαστική μυγοσκοτώστρα και απολαύστε έναν καθαρό και ήσυχο χώρο!

Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα

0,24 €
Διαθεσιμότητα: 297 Σε απόθεμα
Η μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτώστρα είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Κύκλωψ, η μυγοσκοτώστρα μαργαρίτα εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των μυγών, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών. Αφαιρείτε τον επικίνδυνο και εκνευριστικό θόρυβο των μυγοσκοτών και απολαύστε έναν ήσυχο και γαλήνιο ύπνο. Αποκτήστε τη μαργαρίτα Κύκλωψ μυγοσκοτ
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας