• Amstel μπύρες κουτί 4x500ml
  • Amstel μπύρες κουτί 4x500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmstel

Amstel μπύρες κουτί 4x500ml

Η Amstel μπύρα 4x500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της και το απαλό άρωμά της, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το κουτί 4x500ml της Amstel και απογειώστε τις στιγμές σας!
26864
5201261000197
6,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Άλφα μπύρα φιάλη 500ml

Δροσερή, ελαφριά, ξεδιψαστική, με απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς, διαθέτει πλούσιο αφρό και πίνεται εύκολα.

Τιμή 1,69 €

Fix hellas μπύρα 6x330ml

Η Fix Hellas μπύρα 6x330ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική μπύρα με φίνα γεύση και αρωματικά χαρακτηριστικά. Με την προσεκτική συσκευασία 6 μπουκάλια των 330ml, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τη Fix Hellas μπύρα 6x330ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 5,79 €

Άλφα μπύρα 330ml

Δροσερή και ελαφριά πίνεται ευχάριστα και διαθέτει πλούσιο αφρό. Έχει απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς.

Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l

Το Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή του από αλουμίνιο, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ευκολία στον καθαρισμό, θα σας κάνει να λατρέψετε το μαγείρεμα ακόμα περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 8,80 €

Καγιά πιπέρι τριμμένο 500gr

Το πιπέρι τριμμένο είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλά είδη μαγειρικής για να προσθέσει γεύση και πικάντικη πνευματική νότα στα φαγητά. Οι κόκκοι πιπεριού, από τους οποίους παράγεται το πιπέρι τριμμένο, συλλέγονται και στεγνώνουν, και στη συνέχεια τρίβονται σε σκόνη.

Το πιπέρι τριμμένο χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες συνταγές, όπως στις σάλτσες, τα μαρινάρισματα, τα κάρυ, τα σούπες, τα κρέατα, τα ψάρια, και ακόμη και σε ορισμένα γλυκά, για να προσθέσει γεύση και πικάντικη αίσθηση. Το πιπέρι τριμμένο είναι γνωστό για την έντονη γεύση του, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην πικάντικη γεύση.

Τιμή 7,42 €

Flamingo συλλέκτης υγρασίας ντουλάπας 250gr

Συλλέκτης υγρασίας ιδανικός για ντουλάπες και κλειστούς χώρους με άρωμα λεβάντας, ο οποίος συγκρατεί 500ml υγρασίας. Αποτρέπει τη μούχλα και τους λεκέδες, εξαλείφει τις οσμές προστατεύοντας παράλληλα από την υγρασία. 

Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον με εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απομακρύνετε την υγρασία και να αρωματίσετε τον αέρα στο χώρο σας. Διαρκεί μέχρι 60 ημέρες ανάλογα το ποσοστό υγρασίας στον χώρο.

Τιμή 2,40 €