• MACAO ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ 28gr ΜΥΛΟΣ
  • MACAO ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ 28gr ΜΥΛΟΣ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ 28gr ΜΥΛΟΣ

48920
5203209020106
2,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα κύμινο βάζο 40gr

Κύμινο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 2,19 €

Ματίνα ρίγανη 60gr

Ρίγανη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 2,11 €

Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr

Το Ηλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τον εξειδικευμένο ψαρά. Με τη φρέσκια και πλούσια γεύση του, το ψάρι σας θα απογειωθεί σε νέα επίπεδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης που μόνο το Ηλιος μπορεί να προσφέρει.
Τιμή 1,47 €

Ήλιος δενδρολίβανο βάζο 70gr

Δενδρολίβανο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 70 γραμμαρίων. Προέρχεται από Μεσογειακό θάμνο και είναι από τα λίγα αρωματικά που διατηρούν τα αρώματά τους πολύ καλά και μετά την αποξήρανση. Έχουν ένα ευχάριστο άρωμα που μοιάζει με αυτό του τσαγιού και η γεύση του είναι ελαφρώς πικρή γήινη και λίγο καυτερή. Οι τρυφεροί βλαστοί και τα φύλλα του δεντρολίβανου χρησιμοποιούνται σαν αρωματικό σε πολλά φαγητά. Κυρίως στα ψητά δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Στη ζαχαροπλαστική το χρησιμοποιούν κυρίως στα γλυκά του κουταλιού.

Τιμή 2,26 €

Ινδία πάπρικα 35gr

Πάπρικα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Go nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και μείγμα τροπικών φρούτων, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν περιποίησης για το δέρμα σας. Με την απαλή του σύνθεση και το ευχάριστο άρωμα του γάλακτος και του μελιού, αφήνει το δέρμα σας καθαρό, απαλό και ενυδατωμένο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, το Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt θα κάνει το μπάνιο σας μία ευχάριστη εμπειρία.

Τιμή 4,47 €

Sidirela σχοινί απλώματος πλαστικό 10m

Το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και το μήκος των 10 μέτρων, το σχοινί αυτό θα σας βοηθήσει να απλώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m τώρα!
Τιμή 0,63 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €