• Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr

Το Ηλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τον εξειδικευμένο ψαρά. Με τη φρέσκια και πλούσια γεύση του, το ψάρι σας θα απογειωθεί σε νέα επίπεδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης που μόνο το Ηλιος μπορεί να προσφέρει.
12629
5201165020437
1,47 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος δαφνόφυλλο 25gr

Το δαφνόφυλλο είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τα φύλλα του δέντρου δάφνης και χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για την προσθήκη αρώματος και γεύσης σε διάφορα πιάτα. Τα δαφνόφυλλα συνήθως προσφέρονται σε στεγνή μορφή και το αρωματικό τους άρωμα είναι πολύ έντονο, έχοντας ξυλώδη και γλυκιά νότα.

Τιμή 2,30 €

Ινδία δυόσμος 55gr

Δυόσμος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 1,73 €

Ήλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr

Το Ηλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με το μοναδικό του μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα του πιπεριού σε κάθε δοσολογία. Αφήστε τις γεύσεις να εκραγούν στο στόμα σας με το Ηλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr.
Τιμή 2,52 €

Anatoli μπαχαρικό μείγμα για κοτόπουλο 55gr

Το Anatoli μπαχαρικό μείγμα για κοτόπουλο 55gr της εταιρίας Anatoli είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με τη συνδυασμό από τις καλύτερες μπαχαρικές μυρωδιές, το Anatoli μπαχαρικό μείγμα θα κάνει το κοτόπουλο σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €
Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml

Η Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση με ελαφριά πικράδα και φρουτώδη αρώματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή επίγευση που διακρίνει την μπύρα Αρετή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσετε κάθε γουλιά. Αποκτήστε την Αρετή μπύρα lager τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Κανονική τιμή 1,03 € Τιμή 0,98 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €

Stamos μπουγάτσα με τυρί 460gr

Η μπουγάτσα με τυρί είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που φτιάχνεται με λεπτό φύλλο και γέμιση από γλυκό τυρί. Συνήθως σερβίρεται ζεστή με ένα παγωμένο γιαούρτι στο πλάι. Η μπουγάτσα με τυρί μπορεί να είναι ένα υπέροχο πρωινό ή σνακ και μπορεί να βρεθεί σε πολλά φούρνους και αρτοποιεία στην Ελλάδα.

Τιμή 2,50 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα χωρίς ζάχαρη 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,16 €