• MACAO ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 36gr ΒΑΖΟ
  • MACAO ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 36gr ΒΑΖΟ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 36gr ΒΑΖΟ

48911
5203209020014
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα γαρύφαλλο χονδρό 15gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 15 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 0,86 €

Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr

Το Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φέρει μια ανατρεπτική γεύση στις συνταγές σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το πιπέρι αυτό θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 6,22 €

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €

Ήλιος μπαχάρι τριμμένο 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι τριμμένο 50gr είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα στα φαγητά σας. Με την ποιότητα και την αυθεντικότητα της εταιρίας Ήλιος, αυτό το μπαχάρι θα γίνει απαραίτητο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μία μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον 4x5 m

Το ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον με διαστάσεις 4x5 μέτρα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και τον αέρα. Ιδανικό για χρήση σε κήπους, μπαλκόνια, κατασκήνωση και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την προστασία από τα αντικείμενα.

Τιμή 0,52 €

Κύκλωψ κρεμάστρα ξύλινη

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ένα ανθεκτικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για παλτό, σακάκια, μπουφάν, πλεκτά και άλλα.

Τιμή 1,01 €

Pellito αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα 100gr

Αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 2,10 €

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €