• Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr

Η Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει γεύση και αρώματα που θα κάνουν κάθε γεύμα αξέχαστο. Αποκτήστε τη Ματίνα μιξ για ψάρι τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
12793
5203357040674
1,73 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα ινδοκάρυδο 100gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Matina, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Βάρος: 100gr

Τιμή 0,92 €

Ινδία γαρύφαλο τρίμμενο 10gr

Το γαρίφαλο ή μοσχοκάρφι είναι το μπουμπούκι ενός τροπικού φυτού, το οποίο συλλέγεται πριν ανοίξει τελείως και στη συνέχεια τρίβεται έως ότου φτάσει στη μορφή που γνωρίζετε. Το άρωμα και η γεύση του είναι έντονα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Δημιουργήστε μοναδικά γλυκά και αρτοποιήματα αρωματισμένα με γαρίφαλο, κέικ, κουλουράκια, μελομακάρονα, τσουρέκια και τάρτες καθώς και κομπόστες και σιρόπια. Στη μαγειρική ταιριάζει ιδανικά σε δυνατές σάλτσες ντομάτας ή κρασιού, στο ψητό της κατσαρόλας, στο στιφάδο και στο ψητό ψάρι. Αφήνει πλούσια γεύση στις πίκλες.

Τιμή 0,66 €

Ματίνα δυόσμος 20gr

Δυόσμος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 0,81 €

Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg

Η Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg είναι το τέλειο προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Anatoli, αυτή η σόδα μαγειρική θα κάνει το μαγείρεμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να βελτιώσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,19 €

Anatoli πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr

Το Anatoli πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr της εταιρίας Anatoli είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στα φαγητά σας. Με την πλούσια αρωματική του γεύση, το πιπέρι μαύρο της Anatoli θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 240ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,01 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,83 €

Trident max splash φράουλα & λάιμ 6x50,6

Αναζωογονητική γεύση φράουλας και λάιμ σε κάθε δάγκωμα! Αποκτήστε το Trident max splash και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η απίστευτη γεύση, αποκτήστε το Trident max splash τώρα!
Τιμή 10,65 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο cotton feel 2x650ml

Αφρόλουτρο με άρωμα cotton, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,24 €

Βοσινάκη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Βοσινάκη, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 1,70 €