• Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι χονδρό 50gr

Ανανεώστε τη γεύση στα φαγητά σας με το πικάντικο Πιπέρι Χονδρό 50gr της εταιρίας Ήλιος. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
12661
5201165000620
1,30 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά κανέλα κεϋλάνης 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,16 €

Ήλιος παπαρουνόσπορος βάζο 45gr

Παπαρουνόσπορος της εταιρείας Ήλιος, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στην καλή λειτουργία της καρδιάς, του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο, ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια.

Τιμή 1,81 €

Καγιά grillo μείγμα για κοτόπουλο 50gr

Το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε νόστιμη γεύση στα φαγητά σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα κάνει το κοτόπουλό σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr!
Τιμή 1,40 €

Ινδία γαρύφαλο τρίμμενο 10gr

Το γαρίφαλο ή μοσχοκάρφι είναι το μπουμπούκι ενός τροπικού φυτού, το οποίο συλλέγεται πριν ανοίξει τελείως και στη συνέχεια τρίβεται έως ότου φτάσει στη μορφή που γνωρίζετε. Το άρωμα και η γεύση του είναι έντονα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Δημιουργήστε μοναδικά γλυκά και αρτοποιήματα αρωματισμένα με γαρίφαλο, κέικ, κουλουράκια, μελομακάρονα, τσουρέκια και τάρτες καθώς και κομπόστες και σιρόπια. Στη μαγειρική ταιριάζει ιδανικά σε δυνατές σάλτσες ντομάτας ή κρασιού, στο ψητό της κατσαρόλας, στο στιφάδο και στο ψητό ψάρι. Αφήνει πλούσια γεύση στις πίκλες.

Τιμή 0,66 €

Ινδία πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr

Το λευκό τριμμένο Ινδία πιπέρι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, το πιπέρι από την Ινδία θα δώσει έναν εξωτικό τόνο σε κάθε μαγειρευτική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής γεύσης!
Τιμή 1,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 4,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού