• Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
  • Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr

Δάφνη της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

12624
5201165060013
1,27 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr

Το Ηλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τον εξειδικευμένο ψαρά. Με τη φρέσκια και πλούσια γεύση του, το ψάρι σας θα απογειωθεί σε νέα επίπεδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης που μόνο το Ηλιος μπορεί να προσφέρει.
Τιμή 1,47 €

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,37 €

Giovanni κακουλέ 5gr

Η Giovanni κακουλέ 5gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Με την απαλή της υφή και την εκπληκτική της μυρουδιά, θα σας μεταμορφώσει σε μια πραγματική θεά. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τον κόσμο να θαυμάσει την ομορφιά σας!
Τιμή 0,47 €

Giovanni μαχλέπι 5gr

Το Giovanni μαχλέπι 5gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα μαχλέπια που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Με την πλούσια σύνθεσή του και την απαλή υφή, θα αισθανθείτε τη διαφορά αμέσως. Αποκτήστε το Giovanni μαχλέπι 5gr σήμερα και ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,44 €

Αποστόλου σκόρδο σε σκόνη 500gr

Η σκόνη σκόρδου της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε σας μαγειρική δημιουργία. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση που προσφέρει, το σκόρδο Αποστόλου θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας και θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 500gr και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το προϊόν μας στις μαγειρικές σας ικανότητες.
Τιμή 11,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Κύκλωψ κρεμάστρα ξύλινη

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ένα ανθεκτικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για παλτό, σακάκια, μπουφάν, πλεκτά και άλλα.

Τιμή 1,01 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 3.76 καστανό σκούρο σοκολατί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €