Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x21x33cm 250τεμ
- -0,85 €
- -0,85 €
Υπάρχουν 16 προϊόντα.
Ξηρή μαγιά στιγμής, που δεν απαιτεί διάλυση και μπορεί να ανακατευτεί απευθείας στο παρασκεύασμα.
Χωρίς συντηρητικά
Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.
Ξηρή μαγιά για γλυκές και αλμυρές συνταγές.
Δεν χρειάζεται να διαλυθεί στο νερό. Ανακατεύεται κατευθείαν με το παρασκεύασμα.
Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες.
Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Για σίγουρη επιτυχία και τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε συνταγή, το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα ζαχαροπλαστικής, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν χιλιάδες καταναλωτές. Εμπιστευτείτε και εσείς το Βaking Powder Γιώτης για κάθε γλυκιά ή αλμυρή δημιουργία και η επιτυχία είναι σίγουρη!
Το μπέϊκιν πάουντερ της εταιρείας Καγιά, ή αλλιώς η τεχνητή μαγιά είναι μια εξελιγμένη εκδοχή της μαγειρικής σόδας, καθώς περιέχει το οξύ που χρειάζεται για να αποκτήσει η απλή σόδα διογκωτική ικανότητα. Περιέχει επίσης και ελάχιστο άμυλο που απορροφά την υγρασία της. Τη χρησιμοποιούμε για το φούσκωμα (το ανέβασμα) της ζύμης, κυρίως των γλυκών. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και αφράτη υφή στα γλυκά, στα κέικ και τις διάφορες άλλες ζύμες. Πλεονεκτεί γιατί δε χρειάζεται να διαλυθεί σε υγρό, μπορούμε να το προσθέσουμε απευθείας στο αλεύρι. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο προτείνεται σε συνταγές που δεν περιέχουν αρκετά υγρά υλικά. Η δράση του όμως αρχίζει από τη στιγμή που έρθει σε επαφή με τη θερμότητα του φούρνου.
Ξηρή μαγιά στιγμής, που δεν απαιτεί διάλυση και μπορεί να ανακατευτεί απευθείας στο παρασκεύασμα.
Χωρίς συντηρητικά.
Μείγμα προζυμιού και μαγιάς ιδανικό για ψωμί και πίτσα.
Η νέα Ξηρή Μαγιά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ζυμώματος στο σπίτι και το γεμίζει με αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού και πολλών ακόμα αρτοσκευασμάτων! Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις συνταγές ζύμης που απαιτείται η χρήση μαγιάς. Δοκιμάστε τη στη συνταγή του ψωμιού σας χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό τριών αλεύρων, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσης, Ζυμωτό και Ολικής των Μύλων Αγίου Γεωργίου για να απογειώσετε την γεύση του! Δεν χρειάζεται διάλυση και χρησιμοποιείται κατευθείαν στο αλεύρι!