Μπάρες δημητριακών

Ενεργά φίλτρα

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,97 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Corny μπάρα δημητριακών 30% πρωτεϊνη χωρίς ζάχαρη με καρύδα 50gr

Η Corny μπάρα δημητριακών 30% πρωτεΐνη χωρίς ζάχαρη με καρύδα 50gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Απολαύστε την υγιεινή ενέργεια και τη γεύση της καρύδας σε κάθε δόση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αποκτήστε τη δική σας Corny μπάρα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του υγιεινού σνακ!
Τιμή 2,42 €

Corny μπάρα δημητριακών με σοκολάτα 50gr

Η Corny μπάρα δημητριακών με σοκολάτα 50gr είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με γεύση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα και την πλούσια υφή των δημητριακών, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Απολαύστε την υπέροχη γεύση και απολαύστε την αίσθηση της ευεξίας που φέρνει σε κάθε δόση.
Τιμή 1,01 €

Corny μπάρα δημητριακών με σοκολάτα και μπανάνα 50gr

Η Corny μπάρα δημητριακών με σοκολάτα και μπανάνα 50gr είναι ένα νόστιμο σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη γεύση της. Απολαύστε το ως ένα υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα ή ως ένα γρήγορο σνακ για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη Corny μπάρα!
Τιμή 1,01 €

Crispy balance μπάρες δημητριακών με βρώμη & μέλι 6x21gr

Οι "Crispy Balance μπάρες δημητριακών με βρώμη & μέλι 6x21γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιέχει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 21 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν βρώμη και μέλι, και είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,53 €

Deligios μπάρα βρώμης flapjack με cranberry 80gr

Η Deligios μπάρα βρώμης flapjack με cranberry 80gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Η συνδυασμός της πλούσιας γεύσης της cranberry με τη ζουμερή βρώμη θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την ως ενδιάμεσο γεύμα ή ως γρήγορο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τώρα τη Deligios μπάρα βρώμης flapjack με cranberry 80gr και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης και ικανοποίησης.
Τιμή 1,65 €

Fit me up μπάρα πρωτείνης αλατισμένη καραμέλα 60gr

 Μπάρα με 38% πρωτεΐνη. Καταναλώνεται και ως snack on the go. Η πλούσια γεύση αλατισμένης καραμέλας σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη σοκολάτα, ικανοποιεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Τιμή 1,37 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και cranberry (κράνμπερι), και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και κομματάκια σοκολάτας, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 25 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά, μπανάνα και σοκολάτα, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,65 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και μείγμα τροπικών φρούτων, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με αλατισμένη καραμέλα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με αλατισμένη καραμέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την ιδανική συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτές οι μπάρες θα σας καταπλήξουν με τη γεύση τους και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την πλούσια γεύση της καραμέλας.
Τιμή 4,70 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €

Nestle μπάρες δημητριακών fitness με σοκολάτα γάλακτος 6x22,5gr

Φτιαγμένες με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β αποτελούν την ιδανική επιλογή για ενέργεια on the go και μάλιστα με μόλις 86 θερμίδες.

Τιμή 3,70 €

Nestle μπάρες δημητριακών lion με σοκολάτα & καραμέλα 6x25gr

Τώρα η πιο "άγρια απόλαυση" σε μπάρες δημητριακών! Μπάρες δημητριακών πρωινού με Βρόμη ολικής άλεσης, 5 βιταμίνες και ασβέστιο. Άγρια απόλαυση καραμέλας και σοκολάτας γάλακτος σε κάθε πρωινό!

Τιμή 2,67 €

Nestle μπάρες δημητριακών nesquik maxi choco 6x25gr

Μπάρες δημητριακών πρωινού NESQUIK MAXI CHOCO: με πλούσια σοκολατένια στρώση στη βάση και φυσικά τις χαρακτηριστικές σοκολατένιες μπαλίτσες δημητριακών Nesquik®. Περιέχει δημητριακά ολικής άλεσης, 5 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, και μόλις 99 θερμίδες, αποτελώντας την πιο λαχταριστή και υγεινή επιλογή πρωινού ή σνακ για τα παιδιά...και όχι μόνο!

Τιμή 3,55 €

Ήπειρος ζεμύθα μπάρες με σοκολάτα 5x42gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Ήπειρος ζεμύθα μπάρες με σοκολάτα. Με 5 μοναδικές μπάρες των 42gr η κάθε μία, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τις ζεμύθα μπάρες της Ήπειρος!
Τιμή 4,39 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & φουντούκι 50gr

Σοκολάτα γάλακτος με πλούσια γεύση nougat φουντουκιού και crisp rice για μία απολαυστική μπάρα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (20%). Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας.

Τιμή 1,44 €

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα & σοκολάτα γάλακτος 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα, κομμάτια πορτοκαλιού, γάλα, και απολαυστική σοκολάτα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Τιμή 3,28 €

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Το Papadopoulou Digestive Bar με κόκκινα φρούτα, σοκολάτα γάλακτος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ γεμάτο γεύση και θρεπτικές ιδιότητες. Με συνδυασμό από δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα, αυτό το σνακ θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό και υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με γεύση και ενέργεια!
Τιμή 6,91 €

Παπαδοπούλου digestive bar με ξηρούς καρπούς και μέλι 5x28gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση των Παπαδοπούλου digestive bar με ξηρούς καρπούς και μέλι, σε πρακτική συσκευασία 5x28gr. Ένα γευστικό σνακ που θα σας κερδίσει με την εξαιρετική ποιότητα και την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που προσφέρει. Απλά απολαύστε το και αφήστε το να σας οδηγήσει σε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,39 €

Παπαδοπούλου digestive bar με ξηρούς καρπούς σοκολάτα γάλακτος 5x28gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δαγκωνιά με τα Παπαδοπούλου digestive bar με ξηρούς καρπούς σοκολάτα γάλακτος. Μια μοναδική συνδυαστική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αφήστε τα να λιώσουν στο στόμα σας και απολαύστε την απόλυτη ευχαρίστηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό και να ανακαλύψετε τον κόσμο των γεύσεων!
Τιμή 3,72 €

Παπαδοπούλου digestive bar με πορτοκάλι & σοκολάτα γάλακτος 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα και γάλα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Τιμή 3,28 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Τα Papadopoulou Digestive Bars με σοκολάτα γάλακτος είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανής υφής. Ένα μοναδικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε με κάθε δάχτυλο. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Τιμή 6,91 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, χωρίς ζάχαρη, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 3,72 €

Παπαδοπούλου μπάρες δημητριακών digestive bar με κόκκινα φρούτα & γάλα 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα και γάλα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Τιμή 3,38 €

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
Τιμή 1,25 €

Παυλίδης μπάρα υγείας με μπισκότο & φράουλα 46gr

Η μπάρα υγείας Παυλίδης με μπισκότο και φράουλα, σε βάρος 46γρ, είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που συνδυάζει τη γεύση του μπισκότου και τη φρεσκάδα της φράουλας. Αυτή η μπάρα παρέχει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να σας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,05 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού