0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Ράβδοι δημητριακών με σιτάρι και Βρόμη ολικής άλεσης, με κομμάτια μπισκότου (4,9%) και λευκής σοκολάτας και επικάλυψη με γάλα, με 5 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Φτιαγμένες με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β αποτελούν την ιδανική επιλογή για ενέργεια on the go και μάλιστα με μόλις 86 θερμίδες.

Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Μπάρες δημητριακών πρωινού NESQUIK MAXI CHOCO: με πλούσια σοκολατένια στρώση στη βάση και φυσικά τις χαρακτηριστικές σοκολατένιες μπαλίτσες δημητριακών Nesquik®. Περιέχει δημητριακά ολικής άλεσης, 5 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, και μόλις 99 θερμίδες, αποτελώντας την πιο λαχταριστή και υγεινή επιλογή πρωινού ή σνακ για τα παιδιά...και όχι μόνο!

Διαθεσιμότητα: 198 Σε απόθεμα

Οι "Crispy Balance μπάρες δημητριακών με βρώμη & μέλι 6x21γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιέχει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 21 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν βρώμη και μέλι, και είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 208 Σε απόθεμα

 Μπάρα με 38% πρωτεΐνη. Καταναλώνεται και ως snack on the go. Η πλούσια γεύση αλατισμένης καραμέλας σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη σοκολάτα, ικανοποιεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Διαθεσιμότητα: 205 Σε απόθεμα

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 25 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά, μπανάνα και σοκολάτα, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 205 Σε απόθεμα

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και cranberry (κράνμπερι), και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 125 Σε απόθεμα

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με κομματάκια σοκολάτας 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και κομματάκια σοκολάτας, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 180 Σε απόθεμα

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και μείγμα τροπικών φρούτων, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 75 Σε απόθεμα

Τώρα η πιο "άγρια απόλαυση" σε μπάρες δημητριακών! Μπάρες δημητριακών πρωινού με Βρόμη ολικής άλεσης, 5 βιταμίνες και ασβέστιο. Άγρια απόλαυση καραμέλας και σοκολάτας γάλακτος σε κάθε πρωινό!

Διαθεσιμότητα: 222 Σε απόθεμα

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Διαθεσιμότητα: 274 Σε απόθεμα

Σοκολάτα γάλακτος με πλούσια γεύση nougat φουντουκιού και crisp rice για μία απολαυστική μπάρα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (20%). Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας.

Διαθεσιμότητα: 134 Σε απόθεμα

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα, κομμάτια πορτοκαλιού, γάλα, και απολαυστική σοκολάτα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Διαθεσιμότητα: 70 Σε απόθεμα

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα και γάλα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Διαθεσιμότητα: 165 Σε απόθεμα

Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Διαθεσιμότητα: 125 Σε απόθεμα

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, χωρίς ζάχαρη, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας