• Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
  • Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
15546
7622210581198
1,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου granola bars με μαύρη σοκολάτα & κακάο 5x42gr

Οι Papadopoulou granola bars με μαύρη σοκολάτα & κακάο είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με φρέσκα υλικά και πλούσια σε θρεπτικές ουσίες, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας και του κακάο σε κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων!

Τιμή 3,37 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και cranberry (κράνμπερι), και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ

Τα Babycare μωρομάντηλα for all 3x54τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κρατήσουν το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα με τα Babycare μωρομάντηλα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της φροντίδας του μωρού σας!
Τιμή 2,33 €

Tesori αφρόλουτρο persian dream 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Τιμή 4,10 €

Knorr πουρές snack pot μπέικον & κρεμμύδι 51gr

Γρήγορο και χορταστικό σνακ. Χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστό πουρέ με μπέικον και κρεμμύδι μέσα σε μόνο 5'.

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 35gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 0,51 €

Whiskas γατοτροφή pure delight κοτόπουλο 85gr

Η Whiskas γατοτροφή pure delight κοτόπουλο 85gr είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για τη γάτα σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και πλούσια γεύση, το προϊόν αυτό θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να αισθανθεί πλήρης ενέργειας και ευεξίας.
Τιμή 0,74 €