• Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml
  • Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml

Η Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει το χρώμα και προστατεύει την απόχρωση από την φθορά, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και λαμπερά με την Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml. Αποκτήστε τώρα την δική σας συσκευασία και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλ?
38334
8001841635958
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών pure red 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Althaea μάσκα μαλλιών με καρύδα 500ml

Μάσκα για ενυδάτωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτίζει τα αφυδατωμένα μαλλιά, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Τιμή 2,19 €

Orzene μάσκα μαλλιών collagen boost 250ml

Μάσκα για επανόρθωση της Orzene, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 5,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ

Απολαύστε τον φρέσκο καφέ σας με τα χάρτινα ποτήρια 8oz της Fresh Coffee! Ιδανικά για το γρήγορο πρωινό σας ή για ένα γρήγορο διάλειμμα στο γραφείο. Με ποιοτικό χαρτί που δεν διαρρέει και εξαιρετική εμφάνιση, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την καθημερινή σας καφεΐνη ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,37 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2lt

Καθαριστικό/Απολυμαντικό επιφανειών-Λευκαντικό ρούχων.

Η Χλωρίνη Klinex Ultra Protection Lemon σε οικονομική συσκευασία 2 λίτρων, είναι ιδανική για βαθιά απολύμανση και υγιεινή καθαριότητα σε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού. Ενισχυμένη με τη τεχνολογία C-Tac μπορεί με λίγες μόνο σταγόνες, να λευκανει, να καθαρίσει τη βρωμιά και να απολυμάνει σε όλο το σπίτι από μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Τιμή 3,43 €

Overlay express καθαριστικό πατώματος για ξύλινες επιφάνειες 1lt

Το καθαριστικό για ξύλινα πατώματα της εταιρείας Overlay, στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το φυσικό χρώμα του δαπέδου χωρίς να αφήνει θαμπάδα συμβάλλοντας στο να μην χρειάζεται σύντομα νέο σφουγγάρισμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 2,60 €