• Νέο
  • Ζαναέ ραδίκια σε άλμη 280gr
  • Ζαναέ ραδίκια σε άλμη 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΖαναέ

Ζαναέ ραδίκια σε άλμη 280gr

51214
5201051093576
2,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr

Το Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και χωρίς επεξεργασία στην σαλάτα.

Τιμή 4,63 €

Ζαναέ φασολάδα 200gr

Η Ζαναέ φασολάδα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα. Με φρέσκα φασόλια και πλούσια γεύση, αυτή η φασολάδα θα σας καταπλήξει με την ποιότητά της. Απολαύστε τη Ζαναέ φασολάδα 200gr και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,76 €

Vita βοδινό κρέας στο φυσικό του ζωμό 180gr

Το βοδινό κρέας στο φυσικό του ζωμό είναι ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα που μπορεί να απολαύσει κανείς. Με 180 γραμμάρια βοδινού κρέατος σε έναν πλούσιο ζωμό, αυτό το πιάτο προσφέρει υψηλή ποιότητα πρωτεΐνης και θρεπτικών ουσιών.

Μπορείτε να απολαύσετε το βοδινό κρέας στο φυσικό του ζωμό σκέτο ή να το σερβίρετε με ρύζι, πατάτες ή ψωμί για ένα πλήρες γεύμα. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λαχανικά για περισσότερη θρέψη και γεύση.

Απολαύστε το βοδινό κρέας στο φυσικό του ζωμό ως μια θρεπτική επιλογή για το γεύμα σας και απολαύστε την γεύση του φρέσκου και υγιεινού βοδινού κρέατος.

Τιμή 2,47 €

Rio mare τόνος με αρακά 2x160gr

Ο τόνος με αρακά σε κονσέρβα αναφέρεται σε ένα προϊόν που περιλαμβάνει τόνο και αρακά, τα οποία έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα.

Τιμή 5,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Bubble κρεμοσάπουνο καραμέλα & βανίλια 4lt

Το Bubble κρεμοσάπουνο με άρωμα καραμέλας και βανίλιας, σε συσκευασία 4 λίτρων, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η μεγάλη συσκευασία είναι κατάλληλη για οικογενειακή χρήση και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια.

Τιμή 2,74 €

Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ

Τα Nannys μωρομάντηλα fresh 72τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και απαλότητα, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά στο δέρμα, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,05 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα και άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε τώρα την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση.
Τιμή 27,32 €

Bally nuts detox mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Το Bally Nuts Detox Mix Nuts είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αυτός ο συνδυασμός ξηρών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των Bally Nuts Detox Mix Nuts και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 9,53 €

Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr

Το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του και την απουσία γλουτένης, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνος σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αγοράστε τώρα το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €