• Νέο

TNS ΤΣΑΝΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ (24x25x13.5cm) - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4080)

51201
5204558003567
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - ΛΕΜΟΝΙ

Δώστε στα μαλλιά σας τη λάμψη που τους αξίζει με το TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - ΛΕΜΟΝΙ. Η μοναδική σύνθεσή του ενισχύει τη ρίζα και προσφέρει απαλή υφή στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει από τη θερμότητα του σίδερου. Αποκτήστε τώρα την απόλυτη περιποίηση για τα μαλλιά σας με το TOPINE ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ 2x1250ml - ΛΕΜΟΝΙ και ξεχωρίστε σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 4,26 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-1b/7flw

Φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το μπουκέτο λουλουδιών Tns 4 χρωμάτων 0055-1b/7flw. Ζωντανά χρώματα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για να δώσουν ένα φρέσκο και φωτεινό αέρα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλουδιών από την Tns.
Τιμή 1,07 €

ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (45x65cm) - (ΡΙΓΕ)

Η πετσέτα κουζίνας (45x65cm) με ρίγες είναι ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική της ποιότητα και ανθεκτικότητα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη. Οι ζωηροί ρίγες της προσθέτουν ένα ανανεωτικό στυλ στον χώρο σας, ενώ η μαλακή υφή της θα σας κάνει να τη λατρέψετε αμέσως. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη πετσέτα να σας ξεφύγει - αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε τ?
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest magic τηγάνι βαθύ αλουμινίου με αντικολλητική επίστρωση 28cm

Το Fest magic τηγάνι βαθύ ηλεκτρικό 28cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτης απόδοσης. Με την εξαιρετική του κατασκευή και την εύκολη χρήση, το τηγάνι Fest magic θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος στο σπίτι σας!

Τιμή 19,46 €

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

Καγιά σκόρδο βάζο 66gr

Σκόρδο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 66 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Ultra Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

με Φτερά

Ποσότητα: 18τμχ

Τιμή 2,82 €

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr είναι προϊόν της Roshen, γνωστής εταιρείας γλυκισμάτων και λουκουμιών. Πρόκειται για μια συσκευασία λολλιπόπ με γεύση cocktail fruit mix (μείγμα φρούτων), και το βάρος της συσκευασίας είναι 920 γραμμάρια.

Τιμή 5,36 €