• LA GRANDE PASTA ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 500ΓΡ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ
  • LA GRANDE PASTA ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 500ΓΡ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ

LA GRANDE PASTA ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 500ΓΡ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ

48732
5201013007252
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 306 ΤΕΡΑΚΟΤΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 306 ΤΕΡΑΚΟΤΑ είναι ένα μοναδικό πιάτο που θα φωτίσει το τραπέζι σας με το εκπληκτικό του design και την υψηλή ποιότητα κεραμικού υλικού. Κάθε δείπνο θα μετατραπεί σε μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσης και αισθητικής με αυτό το μοναδικό πιάτο. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με το ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΑΤΟ Νo 306 ΤΕΡΑΚΟΤΑ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την κομψότητα που προσφέρει.
Τιμή 1,59 €

TNS ΠΑΝΤΟΦΛA ΓΥΝΑΙΚΕΙA ΚΛΕΙΣΤΗ - (KDN24)

Η TNS παντόφλα γυναικεία κλειστή (KDN24) είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν άνεση και στυλ στο σπίτι τους. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, αυτή η παντόφλα θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και στυλάτα σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμφάνιση στο σπίτι!
Τιμή 2,42 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, τοματα & πιπερια & κρεμμυδι

Απολαύστε την τραγανή γεύση του μαννά δαγκωτό, με την τέλεια συνδυασμό της ντομάτας, της πιπεριάς και του κρεμμυδιού. Μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που σας προσφέρει!
Τιμή 1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €

Maki υγρό πιάτων λεμόνι 500ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Maki δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 0,79 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα με αντλία 500ml

Το Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα 500ml είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της φρεσκάδας και της απαλότητας. Η μοναδική του φόρμουλα με καρύδα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο. Απολαύστε την πολυτέλεια του Farcom arlem κρεμοσάπουνου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν.
Τιμή 1,27 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης θαλάσσια φρεσκάδα 2x750ml

Το καθάρισμα της τουαλέτας είναι από τις πιο δύσκολες δουλειές του σπιτιού. Ένα αποτελεσματικό καθαριστικό τουαλέτας μπορεί να διευκολύνει σημαντικά αυτή τη δουλειά ώστε να γίνει γρήγορα και με λιγότερη κούραση. Το υγρό καθαριστικό λεκάνης Harpic εξουδετερώνει το 99,9% και των βακτηριδίων, διαλύει το πουρί ενώ περιέχει 20% περισσότερο άρωμα προκειμένου να μυρίζει ομορφότερα η τουαλέτα σας. Οι δύσκολοι λεκέδες εξαφανίζονται αφήνοντας την τουαλέτα σας ορατά καθαρή.

Τιμή 3,80 €
  • Πακέτο

Spark spray κατά των αλάτων 750ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spark, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,82 €