• Νέο
  • Tergo υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt
  • Tergo υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Tergo υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

51122
5202399414955
3,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πλαστικο καλαθι τακτοποιησης ψυγειου large vc-701

Το Tns πλαστικό καλάθι τακτοποίησης ψυγείου large vc-701 είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρατάτε το ψυγείο σας οργανωμένο και καθαρό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύετε φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα είδη τροφίμων με άνεση. Αποκτήστε το Tns πλαστικό καλάθι τακτοποίησης ψυγείου large vc-701 τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 1,13 €

Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες σε κουτί των 400 τεμαχίων είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι απαραίτητες για κάθε οικιακό κιτ υγιεινής. Με την άνετη λαβή και την ανθεκτικότητά τους, σας επιτρέπουν να κάνετε τον καθαρισμό των δοντιών σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αγοράστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμό?
Τιμή 0,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml

Η Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της. Με την Nava misty τσαγιέρα, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Nava misty τσαγιέρα και απολαύστε το τσάι σας με έναν νέο τρόπο!
Τιμή 4,95 €

Hide box κουτί αποθήκευσης ορθογώνιο με καπάκι 1,7lt

Το Hide box φαγητοδοχείο ορθογωνικό με καπάκι 1,7lt sa-300 είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την κουζίνα σας με έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο. Με τον μεγάλο του όγκο 1,7lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Επιπλέον, το ορθογωνικό σχήμα του το καθιστά ιδανικό για την τοποθέτησή του σε συρτάρια ή ντουλάπια, εξοικονομώντας χώρο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Hide box φαγητοδοχείο σήμερα κα
Τιμή 1,39 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €