• Νέο
  • Drolio υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt
  • Drolio υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Drolio υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

51120
5203159057443
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με cranberry 5x42gr

Οι Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με cranberry 5x42gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Απολαύστε τη νόστιμη γεύση της cranberry μαζί με την τραγανή βρώμη σε κάθε δόση. Μια υγιεινή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με cranberry και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τις λατρέψετε.
Τιμή 3,41 €

ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 400gr. - (-0,40€)

Νέο προϊόν ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 400gr. Με μοναδική γεύση και πλούσιο άρωμα που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες και πίτσες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις νόστιμες γεύσεις που σας προσφέρει!
Τιμή 0,91 €

OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (RASPBERRY)

Το OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (RASPBERRY) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την γεύση της βατόμουρο, αυτά τα μπισκότα συνδυάζουν την κλασική γεύση των OREO με ένα φρουτώδες twist που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνδυάστε τα με ένα ποτήρι γάλα για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να απολαύσετε μια γευστική απόλαυση που θα σας κερδίσε?
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Μεσημβρία οινοποιητική βασιλική ρετσίνα λευκό 500ml

Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10°C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.

Τιμή 2,40 €

Καπάκι για βάζο μεσαίο Φ82

Ένα καπάκι για ένα μεσαίο βάζο με διάμετρο 82 χιλιοστά (Φ82) αναφέρεται σε ένα καπάκι που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε ένα βάζο με αυτές τις διαστάσεις. Τα καπάκια για βάζα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σφράγιση και την προστασία του περιεχομένου του βάζου από την αποξήρανση, την διατήρηση της φρεσκάδας, και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Τιμή 0,10 €

Nava misty σουπλά μαγειρικών σκευών σιλικόνης 18x18cm

Το σουπλά Nava misty συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέρει προστασία στα μαγειρικά σκεύη σας από γρατζουνιές και φθορές. Με μέγεθος 18x18cm, είναι ιδανικό για όλα τα μεγέθη σκευών. Αποκτήστε το Nava misty σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,14 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €