• OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr.
  • OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr.

OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (RASPBERRY)

Το OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (RASPBERRY) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την γεύση της βατόμουρο, αυτά τα μπισκότα συνδυάζουν την κλασική γεύση των OREO με ένα φρουτώδες twist που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνδυάστε τα με ένα ποτήρι γάλα για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να απολαύσετε μια γευστική απόλαυση που θα σας κερδίσε?
41119
7622201501525
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με τη μοναδική γεύση της μαστίχας και τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Με κάθε δάγκωμα, οι αισθήσεις σας θα ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή ως γλυκό κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!

Τιμή 0,85 €

Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr,

Το Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε την κουζίνα σας με γεύσεις από τον κήπο σας. Με φρέσκα ροδάκινα που προέρχονται από πιστοποιημένες φάρμες, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr να σας ενθουσιάσει και να δώσει νέα ζωή στις συνταγές σας!
Τιμή 3,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 500gr

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 3,22 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τιμή 2,39 €

Osram λάμπα led E14 5,5W 2700k

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 4 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 33 μέχρι 41 watt ή μια αλογόνου από 20 μέχρι 24 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Τιμή 1,51 €