• Νέο
  • Palma χαρτί κουζίνας μπλε 3φυλλο 2kg
  • Palma χαρτί κουζίνας μπλε 3φυλλο 2kg

Palma χαρτί κουζίνας μπλε 3φυλλο 2kg

51073
2121890400010
9,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ-ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ 30ml 5430

Ανακαλύψτε τον νέο μας δοσομετρητή 30ml 5430 και εντυπωσιάστε με την ακρίβειά του. Με την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας μας, αυτός ο δοσομετρητής θα σας βοηθήσει στην εύκολη μέτρηση των υγρών σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 2,52 €

Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125

Το Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Η ειδική θήκη σιλικόνης του σφουγγαριού εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και των λίπων, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τυχόν τραυματισμούς. Με το Tns σφουγγαρι κουζινας η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακ
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €

Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ

Ο Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ της εταιρίας Premium είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξίτηλα σχέδια που θα διαρκέσουν με το πέρασμα του χρόνου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τον σήμερα και ξεχωρίστε με το στυλ και την ποιότητά σας!
Τιμή 5,46 €

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr

Τα αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία τους, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο, σνακ ή προσθέστε τα στις σαλάτες και τα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία που προσφέρου
Τιμή 4,76 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €