• SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΝΤΙΒΑΚΤ/ΚΟ
  • SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΝΤΙΒΑΚΤ/ΚΟ

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΝΤΙΒΑΚΤ/ΚΟ

49410
5201314013587
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μεμβρανη επαγγελματικη 43cm x 1100m

Η μεμβράνη επαγγελματική 43cm x 1100m είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που χρειάζεται να συσκευάσει τα προϊόντα του με ασφάλεια και αξιοπιστία. Με ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση, αυτή η μεμβράνη θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και την εργασία σας πιο αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την επίτευξη των στόχων σας - επενδύστε στη μεμβράνη επαγγελματική 43cm x 1100m σήμερα και δείτε τη διαφορά στα αποτελέσματά σα
Τιμή 40,62 €

ORAL B ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ

Η Oral B προσφέρει το καλύτερο οδοντικό νήμα για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιείς ούλες. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην καθημερινή σας περιποίηση του στόματος.
Τιμή 2,40 €

Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean λευκή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN είναι το απόλυτο εργαλείο για την προστασία της στοματικής υγείας σας. Με μοναδική μαλακή υφή που αγγίζει απαλά τα δόντια σας, σας προσφέρει ένα λαμπερό και καθαρό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa πέννες ριγέ ολικής αλέσεως 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa Oλικής Aλέσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,39 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 30gr

Κάποιοι τις αποκαλούν «ραντεβουδάκια». Άλλοι απλά «ραντεβού». Κάποιοι άλλοι «φιλάκια». Όπως και αν τις αποκαλούν όμως, ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα που να μην έχει δοκιμάσει τις μοναδικές ροζ αρωματικές παστίλιες της ΒΙΑΠ MENTEL και να μην τις έχει συνδέσει με μία προσωπική του στιγμή. Δεν είναι απλά παστίλιες. Είναι η γλυκιά ιστορία της Ελλάδας!

Τιμή 0,78 €