• Νέο
  • Γλάρος χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ
  • Γλάρος χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Γλάρος χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

51068
5200107430174
6,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibra είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με τη μοναδική της τεχνολογία microfibra, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες από κάθε επιφάνεια. Αφήνει τα προϊόντα σας λαμπερά και αψεγάδιαστα, δίνοντάς τους μια επαγγελματική εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει κάθε πελάτη. Αποκτήστε τη Vellis σφουγγαρίστρα microfibra τώρα και αναβαθμίστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Evergreen ζάχαρη καρύδας βιολογικό 250gr

Η ζάχαρη καρύδας της εταιρείας Evergreen Organics σε κρυσταλλική μορφή, προέρχεται από τα άνθη του φοινικόδεντρου, έχει καφέ χρώμα που μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι της είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος. Έχει απαλή καραμελωμένη γεύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ποσότητα με τη ζάχαρη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, όπως κάλιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Τιμή 2,67 €

Arion food χυμός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός χυμός πορτοκαλιού 1lt από την Arion food. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις. Αποκτήστε τον Arion food χυμό πορτοκαλιού 1lt τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Coca cola αναψυκτικό zero χωρίς ζάχαρη 1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η Coca‑Cola Zero είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν την υπέροχη αυθεντική γεύση της Coca‑Cola, χωρίς ζάχαρη και θερμίδες.

Τιμή 1,61 €

Agros χυμός πορτοκάλι 250ml

Χυμός νέκταρ πορτοκάλι AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €