• Νέο
  • Plaza ρόδημα σοκολάτας 400gr
  • Plaza ρόδημα σοκολάτας 400gr
  • Plaza ρόδημα σοκολάτας 400gr
  • Plaza ρόδημα σοκολάτας 400gr

Plaza ρόδημα σοκολάτας 400gr

51047
5200113320568
4,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πιατελα inox 30cm

Η πιατέλα inox 30cm της εταιρίας Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, διαθέτει μια λαμπερή επιφάνεια που δίνει έναν αίσθηση πολυτέλειας στη διακόσμηση του χώρου σας. Με διάμετρο 30cm, η πιατέλα αυτή είναι ιδανική για σερβίρισμα φαγητού σε επίσημες ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη διακόσμησή σας να ξεχωρίζει!
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml

Το Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η μοναδική του φόρμουλα αναζωογονεί την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την μεταξένια και ενυδατωμένη. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml.
Τιμή 2,47 €

Ματίνα κανέλα τριμμένη 50gr

Από τα πιο γνωστά και κοινά μπαχαρικά, βγαίνει από το φλοιό του κανελόδενδρου και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στα λικέρ, στη μαγειρική για τον αρωματισμό των φαγητών και στην αρωματοποιία.

Τιμή 0,99 €

Gullon μπισκότα tostada 4x200gr

Τα Gullon tostada μπισκότα 4x200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ ανά πάσα στιγμή. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ρόφημα για ένα γευστικό διάλειμμα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 3,42 €

Spark υγρό πιάτων μασσαλίας 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Spark δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 5,60 €

Nuvoletta μαλακτικό ρούχων μπλε φρεσκάδα 1lt

Αποκτήστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας με το Nuvoletta μαλακτικό ρούχων μπλε φρεσκάδα 1lt. Απολαύστε την απαλή αίσθηση στα ρούχα σας και αφήστε τους να μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nuvoletta και απολαύστε την άνεση και την φρεσκάδα που προσφέρει.
Τιμή 2,02 €