• Nuvoletta μαλακτικό ρούχων μπλε φρεσκάδα 1lt
  • Nuvoletta μαλακτικό ρούχων μπλε φρεσκάδα 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNuvoletta

Nuvoletta μαλακτικό ρούχων μπλε φρεσκάδα 1lt

Αποκτήστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας με το Nuvoletta μαλακτικό ρούχων μπλε φρεσκάδα 1lt. Απολαύστε την απαλή αίσθηση στα ρούχα σας και αφήστε τους να μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nuvoletta και απολαύστε την άνεση και την φρεσκάδα που προσφέρει.
38205
8016709197929
2,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fabuloso μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 1,5lt

Απογειώστε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στα ρούχα σας με το Fabuloso μαλακτικό 1,5lt vanilla & orchidea κιτρινο. Η μοναδική σύνθεση του δίνει μια αίσθηση απαλότητας και ευωδιάζει με το γλυκό άρωμα της βανίλιας και των ορχιδέων. Κάντε την καθημερινή σας φροντίδα των ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία με το Fabuloso!
Τιμή 3,37 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €

Soupline μαλακτικό λεβάντα 39μεζ 4lt

Απολαύστε μοναδικά απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί! Το μαλακτικό Soupline Λεβάντα, χάρη στο λουλουδένιο άρωμά του, θα μεταφέρει εσάς και την οικογένειά σας σε ένα ολάνθιστο λιβάδι λεβάντας. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,30 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική ανοιξιάτικη φρεσκάδα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh! Απολαύστε τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς και την απαλότητα που προσφέρει, για να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλούν με το άρωμά τους!
Τιμή 3,77 €
Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Κανονική τιμή 3,39 € Τιμή 2,87 €
  • -0,52 €
  • -0,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Προτιμώ φασόλια μέτρια 500gr

Φασόλια τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας. Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τιμή 1,47 €

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
Τιμή 4,05 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY BANANA 15ML Nicotine FREE

Ζητήστε τώρα το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ σε γεύση Strawberry Banana 15ml χωρίς νικοτίνη, με απίστευτη διάρκεια 8000 τζούρες! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας και του μπανάνα σε κάθε τζούρα, γεμίζοντας τον αέρα γύρω σας με ευχάριστο άρωμα. Αποκτήστε την απόλυτη εμπειρία ατμίσματος με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Strawberry Banana!
Τιμή 19,34 €

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,23 €

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €