• Νέο
  • Kenfood μείγμα για κρέπες 2kg
  • Kenfood μείγμα για κρέπες 2kg

Kenfood μείγμα για κρέπες 2kg

51040
5201544200047
15,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σουπλα 45x30cm zy-45b

Η συλλογή Tns σουπλά 45x30cm zy-45b θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα σουπλά θα προστατεύουν το τραπέζι σας ενώ παράλληλα θα προσθέσουν στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση!
Τιμή 1,43 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (6 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-029)

Η TNS βούρτσα μαλλιών YH-029 είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με 6 διαφορετικά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, αυτή η βούρτσα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών σας!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea roll-on men protect & care 50ml

Το Nivea roll-on men protect & care 50ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να προστατεύσει το δέρμα του και να το φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα, το Nivea roll-on men protect & care 50ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που νοιάζεται για την εμφάνισή του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα αίσθημα φρεσκάδας και προστασίας όλ?
Τιμή 2,56 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη πράσινη 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €

Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Οι Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα απορρίμματα σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την αναταραχή να σας εμποδίσει - επιλέξτε τις Handy σακούλες απορριμμάτων για μια άνετη και οργανωμένη λύση!
Τιμή 0,87 €