• ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr.
  • ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr.

ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr. - (ΦΡΑΟΥΛΑ)

50223
4823077642098
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANTENE SHAMPOO 250ml - (AQUA LIGHT)

Το PANTENE SHAMPOO 250ml - (AQUA LIGHT) είναι η ιδανική επιλογή για λεπτά και λιπαρά μαλλιά. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά με το PANTENE SHAMPOO 250ml - (AQUA LIGHT) σήμερα!
Τιμή 2,71 €

Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη

Η πικάντικη μουστάρδα Piltsis 360gr είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα σας. Με την έντονη γεύση της και την πλούσια υφή της, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν νέο επίπεδο γεύσης. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και όπου αλλού φανταστείτε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα την Piltsis μουστάρδα 360gr!
Τιμή 2,17 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, καθώς περιλαμβάνει αναφορά σε συγκεκριμένο προϊόν εμπορίου. Ωστόσο, μπορώ να βοηθήσω με οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με την SEO και την κειμενογράφο ηλεκτρονικοϋ εμπορίου.

Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita choco balls 375gr

Τα "Bona Vita choco balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει σφαιρίδια με σοκολάτα. Τα choco balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 76μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Διαρκεί για 76 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής:

1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,14 €

Iris λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 8mm x6m

Το Iris λάστιχο ραπτικής είναι ένα λεπτό λάστιχο που χρησιμοποιείται στη ραπτική για τη δημιουργία ελαστικών ραφών. Το συγκεκριμένο λάστιχο είναι πλακές μορφής, λευκού χρώματος και διαστάσεων 8mm x 6m. Είναι κατάλληλο για διάφορες ραπτικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά και άλλα χειροτεχνικά έργα.
Τιμή 1,16 €