• Νέο
  • Blue Dragon ξύδι ρυζιού 150ml
  • Blue Dragon ξύδι ρυζιού 150ml

Blue Dragon ξύδι ρυζιού 150ml

51028
5010338303150
4,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΡΑΠ/ΜΑΝΤΗΛΟ INOX (4τεμ.)

Αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε τραπέζι. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική λύση για να κρατάτε τα μαντήλια τραπεζιού σας στη θέση τους, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την κίνηση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ κλιπ και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,84 €

Tns πιατο βαθυ επιγ, 8'' σχεδιο b soup/8''/b

Το βαθύ πιάτο 8'' σχεδιο b soup/8''/b της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τραπέζι. Απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και πρακτικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Deviltop ποντικοφάρμακο σε σιτάρι sensitive wheat 150gr

Ανανεωμένο Deviltop sensitive wheat 150gr σιτάρι δόλωμα για ποντίκια. Η ιδανική επιλογή για να εξαφανίσετε το πρόβλημα των ποντικιών σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και αποχαιρετήστε το άγχος των επισκευών και των καθαρισμών που προκαλούν τα ποντίκια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,97 €

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό σε σακούλα 200gr

Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσιο άρωμα, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση του Mamma Greca αλατιού και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,34 €

Trata σαρδέλες σε λάδι ελιάς 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,62 €