• NISSA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1lit (ΓΥΑΛΙΝΟ)
  • NISSA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1lit (ΓΥΑΛΙΝΟ)

NISSA ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1lit (ΓΥΑΛΙΝΟ)

42340
5201636100101
15,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λεκανη bamboo 30lt la-545

Η λεκάνη bamboo 30lt la-545 είναι η τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας bamboo, δίνει μια φυσική και ζεστή αίσθηση στο χώρο σας. Με μεγάλη χωρητικότητα 30lt, η λεκάνη αυτή είναι ιδανική για κάθε οικογένεια. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας με τη λεκάνη bamboo 30lt la-545 και απολαύστε την πολυτέλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 6,68 €

ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ)

Αγοράστε το ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ) τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικό υλικό, αυτό το δοχείο θα σας διευκολύνει στην αποθήκευση και μεταφορά των τροφίμων σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας!
Τιμή 4,94 €

Toshiba λάμπα led 3P E14 4,7/40W 4000k 3τεμ

Η Toshiba λάμπα led 3P E14 4,7/40W 4000k 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φωτιστική σας λύση. Με την υψηλή ποιότητα και τη φωτεινότητα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στον καθημερινό σας βίο.
Τιμή 5,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηρι χαρτινο coffee time single wall 12οz-14oz 50τεμ

Απολαύστε τον καφέ σας με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time Single Wall 12oz-14oz 50τεμ. Ιδανικό για να απολαύσετε την αγαπημένη σας κούπα καφέ, αυτό το ποτήρι χαρτίνο θα σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία ποτίσματος. Ελαφρύ, βολικό και μεγάλης χωρητικότητας, είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 1,76 €

Oriental express νουντλς ποτ με μοσχαράκι & μαύρο πιπέρι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με μοσχάρι και πιπέρι με λαχταριστή, ελαφρώς πικάντικη συνταγή. Τα σνακ νουντλς είναι πολύ χορταστικά και ετοιμάζονται στη στιγμή, χάρη στην πρακτική συσκευασία που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμα σε μόλις 3' λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 10τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,09 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Τιμή 0,95 €