• Νέο
  • Provil σάλτσα πέστο 900gr
  • Provil σάλτσα πέστο 900gr
  • Provil σάλτσα πέστο 900gr
  • Provil σάλτσα πέστο 900gr

Provil σάλτσα πέστο 900gr

51019
5205257010566
13,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ

Η ξύλινη βούρτσα πατώματος Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τις απαλές της τρίχες, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τις βρωμιές από τα ξύλινα δάπεδα, δίνοντάς τους ένα φρέσκο και φωτεινό χρώμα. Η εργονομική σχεδίασή της και η εύκολη χρήση της την καθιστούν το ιδανικό εργαλείο καθαρισμού για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι!
Τιμή 1,72 €

Προτιμω 500gr, ρυζι καρολινα

Το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα γεύματα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε τα γεύματά σας!
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Mac magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr

Η Mac Magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή. Με την πλούσια γεύση του κακάο και το αρωματικό φουντούκι, αυτή η κρέμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 2,54 €

Delux αλκοολούχος λοσιόν 95o 330ml

Η λοσιόν οινοπνεύματος περιέχει αιθυλική αλκοόλη σε μεγάλο ποσοστό, νερό και κάποιες άλλες επιπλέον ουσίες κατάλληλες για το δέρμα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό και να καθαρίσει την πληγή και το τραύμα.

Τιμή 1,50 €

Nava misty τσιμπίδα κουζίνας σιλικόνης 26cm 10-111-017

Η τσιμπίδα κουζίνας Nava misty σιλικόνης 26cm 10-111-017 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική λάτρη. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Nava, αυτή η τσιμπίδα θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίασή της και η ειδική λαβή σιλικόνης την καθιστούν εύκολη στη χρήση και ασφαλή για τα χέρια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 3,85 €

Halls καραμέλες μέλι & λεμόνι χωρίς ζάχαρη 32gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,75 €

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €