• Νέο
  • Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg
  • Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg
  • Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg
  • Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg
  • Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg
  • Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg

Lavazza καφές espresso grand aroma 1kg

50979
8000070024816
44,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, γραβιερα & γλυκια παπρικα

Απολαύστε τη γεύση των τραγανών μπουκιών Μάννα Δαγκωτό, με τον απαλό συνδυασμό γραβιέρας και γλυκιάς πάπρικας. Μια απόλαυση για τους λάτρεις των γεύσεων που αγαπούν το πικάντικο και το γλυκό ταυτόχρονα. Αφήστε τον Μάννα να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις του!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του γάλακτος και την τραγανή υφή της σοκολάτας, αυτή η σοκοφρέτα θα σας καταπλήξει με την απολαυστική γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 13,07 €
Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν μια απαλή και αρωματική εμπειρία κατά το μπάνιο τους. Η μοναδική σύνθεσή του με φυσικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας απογειώσει. Αφεθείτε σε μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας με το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) και ανακαλύψτε την πλούσια αφήγηση που κρύβει κάθε σταγόνα του.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

WILD POWER ENERGY DRINK 250ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml είναι ένα από τα πιο δυνατά ενεργειακά ποτά στην αγορά. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει άμεση ενέργεια και αναζωογόνηση σε κάθε γουλιά. Απολαύστε το κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml τώρα και ανανεώστε τις δυνάμεις σας!
Τιμή 0,48 €

Aroxol για κατσαρίδες & μυρμήγκια spray 2x300ml

Υγρό εντομοκτόνο σε σπρέι από την Aroxol, για έρποντα έντομα όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα βαδιστικά έντομα και με διάρκεια δράσης μέχρι και 4 εβδομάδες.

Τιμή 7,37 €