• Νέο
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr
  • Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr

Ambrosia σαρδέλες σε φυτικό λάδι 100gr

50939
5201514001018
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη

Η πικάντικη μουστάρδα Piltsis 360gr είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα σας. Με την έντονη γεύση της και την πλούσια υφή της, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν νέο επίπεδο γεύσης. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και όπου αλλού φανταστείτε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα την Piltsis μουστάρδα 360gr!
Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Powerade ισοτονικό ποτό citrus 500ml

Τo POWERADE ION4, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής. *Τα διαλύματα υδατανθράκων ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής

Τιμή 1,14 €

Multy σπόγγος μπάνιου ozofine απλός

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,42 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο λευκό 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Με αγνή παραδοσιακή συνταγή και τη σοφία της φύσης, το φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει φυσικά το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο. 100% Φυσικό Προϊόν.

Τιμή 0,59 €

El Greco τσάι πράσινο κεϋλάνης 20x1,3gr

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Τιμή 2,33 €