• Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη
  • Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη

Piltsis μουσταρδα 360gr, πικαντικη

Η πικάντικη μουστάρδα Piltsis 360gr είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα σας. Με την έντονη γεύση της και την πλούσια υφή της, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν νέο επίπεδο γεύσης. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, σάλτσες και όπου αλλού φανταστείτε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα την Piltsis μουστάρδα 360gr!
35463
5200121321519
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΘΗΚΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ (65x85cm) - (ΛΕΒΑΝΤΑ) (6585/LEV) - (32-950-0780)

Η TNS ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΘΗΚΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ σας προσφέρει προστασία και ασφάλεια για τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Με διαστάσεις 65x85cm και χρώμα ΛΕΒΑΝΤΑ, αυτή η θήκη είναι ιδανική για να φυλάξετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας με ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας TNS ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΘΗΚΗ και απολαύστε την ηρεμία και την ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης σταφίδα ξανθή 200gr

Σταφίδα ξανθή της εταιρείας Συμεωνίδης, η οποία στην ουσία είναι το αποξηραμένο σταφύλι και μπορεί να καταναλωθεί σκέτη, αλλά και να προστεθεί σε διάφορες συνταγές, γλυκές και αλμυρές. Είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα και χαρίζει ενέργεια, ακόμα και σε μικρές ποσότητες. Είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Έχει αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ επίσης περιέχει σίδηρο, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τιμή 1,90 €

Arion food κριθαράκι χονδρό 500gr

Η κριτική μας για το προϊόν Arion food κριθαράκι χονδρό 500gr της εταιρίας Arion food είναι θετική. Το κριθαράκι αυτό προσφέρει υψηλή ποιότητα και γεύση, κάνοντας το ιδανικό για νόστιμα γεύματα. Με την εγγύηση της εταιρίας Arion food, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα καλύψει τις ανάγκες σας.
Τιμή 0,78 €

Misko κανελόνια 500gr

Για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τους χρόνους βρασμούς και τις κατσαρόλες, αυτό το είδος ζυμαρικού θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη! Στον φούρνο πάντα, η φαρδιά ζύμη τους τυλίγεται υπέροχα γύρω από σάλτσα κιμά ή σπανάκι ή τυριά ή..οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας και σας χαρίζει αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς! Eγκλωβίστε μέσα τους όλα τα αποθέματα μαγειρικής φαντασίας που έχετε και… καλή απόλαυση!

Τιμή 1,45 €

Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το Arion food καλαμπόκι σνακ θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,50 €