• Νέο
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg
  • Master Chef τοματοπολτός 2,5kg

Master Chef τοματοπολτός 2,5kg

50931
5203159058129
10,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8G CLASSIC

Η LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν προστασία και ενυδάτωση για τα χείλη τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα μαλακά και ενυδατωμένα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν με το LIPOSAN 4,8G CLASSIC!
Τιμή 1,92 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr σολομοσ

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr σολομός της εταιρίας Morando Miglior είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο σολομό ως κύριο συστατικό, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα κρατήσουν τη γάτα σας υγιή και ευχαριστημένη. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τη Miglior γατοτροφή σολομού, η οποία θα κερδίσει την καρδιά της γάτας σας με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 0,49 €

Sanitas σφουγγαρακι κουζινας 2+1δωρο

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά του, θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,77 €

Τοπ ξυδι κρεμα βαλσαμικου 200gr,

Ανανεωτική κρέμα βαλσάμικου με εκλεκτή γεύση και πλούσια υφή. Απογειώστε τις σαλάτες και τα φαγητά σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις γεύσεις σας!
Τιμή 3,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία! Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τη δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg και να βελτιώσετε τις εργασίες σας άμεσα!
Τιμή 7,58 €

Vidal αφρόλουτρο milk & cream 500ml

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμη που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Τιμή 1,73 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €